Shengene beli Srbija te (ne) zeli

ovde se stalno zamenjuju teze u fazonu "prosecan gradjanin neka nista od belog shengena " pa koga boli qurac za prosecnog gradjanina i sta uopste znaci ta kategorija ?
Racimo drzava iz budzeta finansira obilaznicu oko nekog Uzica , mosta na nekoj Mlavi kod Petrovca ili dom zdrvlja u Ljigu, pa bi sada ogroma vecina gradjana koji necemo imati nista od tih projekata , pa treba da pljujemo po tome , jer Boze moj, vecina gradjana(onih procesnih ) se ne leci u fuckin Ljigu i sto nase pare iz budzeta za to da se daju . Umesto da pozdravimo svako inicijativu koja ce pomoci makar jednom delu gradjana Srbije ,ovde se pluje po svemu sto se ne tice sopstvenog dupeta .
Onaj ko moze i hoce da ide u zemlje EU iz bilo kog razloga njemu ce eventualno ukidanje viza olaksati zivot u nekom smislu , a onaj koji nece ili ne mozre njega se ni ne tice to , al nema potreba da kao najgora zavidna stoka seljacka sada pljuje po tome .

Nikog ne treba da boli za prosecnog gradjanina.......e zato ni tog prosecnog gradjanina ne treba da boli za ostale i da se tako izjashnjavaju......e a posto je tih prosecnih gradjanina 95% treba da yebu ovaj ostatak sa svim tim projektima i da ih koche......;)

Ali pazi zavidna stoka...:hahaha:...sazaljevam sluchaj....ti bacaj evrice na bajna putovanja, a ja cu sebi da stichem....bash smo zavidni na klosharenje po Evropi...:sad2:

Pa u pravu je Al skroz... Kao i obichno.... :) Mislim, znash kako... Je l' ti treba bezvizni rezim? Ne? U redu, tvoj problem. Ali nemoj reci da ne treba i meni... Treba mi, josh kako... I to ne da bih se zezao i lelemudio po jEvropu... Dobro, mozda bih svratio na par dana do A-dama :mrgreen: ali ostalo je chisto posao...

Da li ce prosechnom gradjaninu Srbije taj famozni beli shengen doneti neko dobro? Jel se to maze na leba? Hoce li nemi progovoriti a coravi progledati? Ili ce novac iz zemlje moci da se iznosi shleperima? :think:

Наравно да НЕ, само пуштање мастила, као и ови предходни од 2000-те па уназад, а све под добро знаном паролом бившег режима ''Најбоље се ради у блокади''...........

ovde se stalno zamenjuju teze u fazonu "prosecan gradjanin neka nista od belog shengena " pa koga boli qurac za prosecnog gradjanina i sta uopste znaci ta kategorija ?
Racimo drzava iz budzeta finansira obilaznicu oko nekog Uzica , mosta na nekoj Mlavi kod Petrovca ili dom zdrvlja u Ljigu, pa bi sada ogroma vecina gradjana koji necemo imati nista od tih projekata , pa treba da pljujemo po tome , jer Boze moj, vecina gradjana(onih procesnih ) se ne leci u fuckin Ljigu i sto nase pare iz budzeta za to da se daju . Umesto da pozdravimo svako inicijativu koja ce pomoci makar jednom delu gradjana Srbije ,ovde se pluje po svemu sto se ne tice sopstvenog dupeta .
Onaj ko moze i hoce da ide u zemlje EU iz bilo kog razloga njemu ce eventualno ukidanje viza olaksati zivot u nekom smislu , a onaj koji nece ili ne mozre njega se ni ne tice to , al nema potreba da kao najgora zavidna stoka seljacka sada pljuje po tome .
sve si rekao.:ok:

Ok je sve to za Užice, Ljig i Petrovac na Mlavi, ali od toga će koristi da imaju prosečni građani, a od belog šengena korist će realno imati samo uzak krug bogataša koji bi da se slobodno maju po belom svetu jer ne znaju šta će sa parama

Nego što neko ne napiše koje su negativne posledice uvođenja belog šengena, i šta sve mora da se ispuni da bi bio uveden bezvizni režim. To se krije i o tome se ćuti

mi pricamo o inostranstvu zvanom EU. Tu ne mozes nigde da odes bez minum 1200 evra.

Ovo ti prosto nije tačno...Evo,npr. ja bila u Španiji sedam dana,250 eura ...put,smještaj i pun pansion...I to na pet rata...:lol:Jeste da se cimaš 36 sati autobusom,ali ebi ga...

Da ne govorim o ovim bližim destinacijama...i kraćim vremenskim periodima...Uvijek nešto može da košta 1200 eura,zavisi od naših prohtjeva...ali da je tolika prosječna cijena,to je daleko od istine...Sad bar ima net i kojekakve kombinacije za što jeftinije putovanje...
Koliko se ja sjećam ponuda turističkih agencija od 1200 eura je bila za Kubu i ostalu egzotiku...a za Prag,Beč,Rim nije baš toliko...Zato nemojte pretjerivati s ciframa...
Ipak prosječni građanin čak ni bogatijih zemalja ne traži prenoćište u "Hiltonu" i sl. a kamo li naše..
A što se tiče toga da će ukidanje viza najviše pomoći bogatašima tipa Karić i ostali...ja mislim da njima ni dosad to nije smetalo,niti je bilo prepreka...tako da njihova "dobit" od ukidanja viza i nije neka...
S druge strane neko pomenu negativne efekte...njih će svakako biti,ali bojim se da bi ih bilo i ovako i onako...:roll:

Poslednja izmena:

Back