- Poruka
- 60.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde se stalno zamenjuju teze u fazonu "prosecan gradjanin neka nista od belog shengena " pa koga boli qurac za prosecnog gradjanina i sta uopste znaci ta kategorija ?
Racimo drzava iz budzeta finansira obilaznicu oko nekog Uzica , mosta na nekoj Mlavi kod Petrovca ili dom zdrvlja u Ljigu, pa bi sada ogroma vecina gradjana koji necemo imati nista od tih projekata , pa treba da pljujemo po tome , jer Boze moj, vecina gradjana(onih procesnih ) se ne leci u fuckin Ljigu i sto nase pare iz budzeta za to da se daju . Umesto da pozdravimo svako inicijativu koja ce pomoci makar jednom delu gradjana Srbije ,ovde se pluje po svemu sto se ne tice sopstvenog dupeta .
Onaj ko moze i hoce da ide u zemlje EU iz bilo kog razloga njemu ce eventualno ukidanje viza olaksati zivot u nekom smislu , a onaj koji nece ili ne mozre njega se ni ne tice to , al nema potreba da kao najgora zavidna stoka seljacka sada pljuje po tome .
Ali pazi zavidna stoka......sazaljevam sluchaj....ti bacaj evrice na bajna putovanja, a ja cu sebi da stichem....bash smo zavidni na klosharenje po Evropi...
![]()
Nikog ne treba da boli za prosecnog gradjanina.......e zato ni tog prosecnog gradjanina ne treba da boli za ostale i da se tako izjashnjavaju......e a posto je tih prosecnih gradjanina 95% treba da yebu ovaj ostatak sa svim tim projektima i da ih koche......![]()
Da li ce prosechnom gradjaninu Srbije taj famozni beli shengen doneti neko dobro? Jel se to maze na leba? Hoce li nemi progovoriti a coravi progledati? Ili ce novac iz zemlje moci da se iznosi shleperima?![]()
sve si rekao.ovde se stalno zamenjuju teze u fazonu "prosecan gradjanin neka nista od belog shengena " pa koga boli qurac za prosecnog gradjanina i sta uopste znaci ta kategorija ?
Racimo drzava iz budzeta finansira obilaznicu oko nekog Uzica , mosta na nekoj Mlavi kod Petrovca ili dom zdrvlja u Ljigu, pa bi sada ogroma vecina gradjana koji necemo imati nista od tih projekata , pa treba da pljujemo po tome , jer Boze moj, vecina gradjana(onih procesnih ) se ne leci u fuckin Ljigu i sto nase pare iz budzeta za to da se daju . Umesto da pozdravimo svako inicijativu koja ce pomoci makar jednom delu gradjana Srbije ,ovde se pluje po svemu sto se ne tice sopstvenog dupeta .
Onaj ko moze i hoce da ide u zemlje EU iz bilo kog razloga njemu ce eventualno ukidanje viza olaksati zivot u nekom smislu , a onaj koji nece ili ne mozre njega se ni ne tice to , al nema potreba da kao najgora zavidna stoka seljacka sada pljuje po tome .
mi pricamo o inostranstvu zvanom EU. Tu ne mozes nigde da odes bez minum 1200 evra.
Ali pazi zavidna stoka......sazaljevam sluchaj....ti bacaj evrice na bajna putovanja, a ja cu sebi da stichem....bash smo zavidni na klosharenje po Evropi...
![]()