Shalter Obrisanih ;) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, ako se nisam zeznula u brojanju onda je konačni broj oko 60 poruka danas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolje da obrišem gornju poruku da se ne stidim kako procenjujem...
A prosek mi inače oko 4-5 dnevno...

Hahahahahahaahahahahahahaha, dakle umreću od smeha...šta je sa mnom danas :?

Jutro! :D

Evo, ovako, vidi moj plan:

u 5 sati po podne napustam kamp, idem u Kizilordu, jedan mali grad, oko 150-200 km od kampa. Tu nocim u hotelu Selena, sobe su kazu, kao iz 1001 noci. :)
Sutra u 12 imam avion za Almatu, njihov najbogatiji grad, leti se oko 2 sata. Tamo sam znaci, oko 3, u hotelu Astana. Tamo dzedzim do 4 nocu ali to nije strasno kad se pogleda da mi je sve placeno, ima cak i sauna, mmmm :) pa imam avion za Frankfurt. Do Frankfurta se leti nekih 6-7 sati, ali kad se vrati vreme 5 sati (vremenska razlika), onda sam u Frankfurtu negde oko 6 ujutru. E, onda dzedzim na aerodromu do 12, kad imam let za Bg. :) Znaci, u cetvrtak sam u Srbiji, u subotu u NS-u. :)

pa valjda neću, mora Žak da me nauči još ponešto....npr. torta, čokolada, sladoled, baklave...8-)

bez brige...bice,bice....ali moras i da cujes izgovor..ne mogu da ti pisem ;)

Imam ja jednu drugaricu Slovakinju, uz to slobodnu, pa nek te nauči....al' moraš da priložiš onu obećavanu sliku (obećanje ludom radovanje) da vidimo konačno jesi li macan ili ne....da znam da li da te preporučim 8-)
opa..slobodna drugarica..hmhmhm...paaa...ovaaaj...;):oops:...jel bi tu moglo nesto da se sredi? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back