Ua, ala lazes! 'Oces da dodjes na moju i cimerovu zurezu kada je budemo pravili? 8) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма лаже! То му је омиљени изговор - задремао сам.![]()
Ua, ala lazes! 'Oces da dodjes na moju i cimerovu zurezu kada je budemo pravili? 8)![]()
Tek sad videh da si dodao boldovani deo...Paaa mozda... Ali ne znam sta cu vam ja? :rolleyes:
Ма лаже! То му је омиљени изговор - задремао сам.![]()
a bice i zurke? ...ja totalno neobavestenTek sad videh da si dodao boldovani deo...
Pa, mislim, kako sta ces nam? To ce biti zureza, svako je dobro dosao...![]()
bices pozvana sigurno...e sad...da li ces dobiti i dozvolu da dodjes...to vec moras srediti![]()
Ko me tero da zavrsavam fakultet na vreme! :x Mogla sam da odugovlacim i da se zezam jos malo...![]()
nemoj da si...valjda ce onaj u kuli kod autobuske
imati razumevanja
![]()
Eh, kada bih ja ovako razmišljala....:-(Ko me tero da zavrsavam fakultet na vreme! :x Mogla sam da odugovlacim i da se zezam jos malo...![]()
Eh, kada bih ja ovako razmišljala....:-(
Verovatno ne bih pogubila pola živaca :|. Teglim ovaj faks već 5 godina, a trebaće mi bar još pola godine (osim ako opet ne budem pravila one ogromne pauze od 3-4-5 meseci neučenja, onda ne smem ni da mislim kad će biti kraj :-? ).
Eh... Ko me tero da zavrsavam fakultet na vreme! :x Mogla sam da odugovlacim i da se zezam jos malo...![]()
sta?
i ti pravis zurku?![]()
To sam se i ja pitao mnogo puta![]()
Bar ću ranije u penziju...
..samo se pitam kad ću u vojsku...![]()
To sam se i ja pitao mnogo puta![]()
Bar ću ranije u penziju...
..samo se pitam kad ću u vojsku...![]()
nije mi prvi put..Плагијатору!![]()
ma kakvo oproštajno, vi da se veselite dok ja idem da se mučim i traćim život...:mad: ..ja ću da pravim žurku kad se vratim..8)pravis oprostajno?
idi u odsek pa ih pitaj![]()
![]()
![]()