Shalter Obrisanih ;) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dana - sad cu donesem :P....ali imam samo dve ruke....pa se odluci sta tacno hoces...mrzi me da se setkam sto puta :lol::lol:....a za casu...nemam komentar...mislim..."gvozdena pesnica" :mrgreen:....i casu smrska...strasno :lol:

Eva - naraFski...sama znas sta ti najbolje pase :P:lol:...nema smisla da ja pogadjam ukuse :lol:

inace opaaaa...sta je ovo sad...podgreva se sarmica? :mrgreen:

p.s. za ovo cu mozda dobiti po tamburi :mrgreen:...ali ajd sad...sta je ...tu je :lol:
Alex....mogao bi svratiti u nedelju oko 16:30-17 h kod nas ;)...ako nista drugo...da pokazes Evi put....i poneses gajbe :mrgreen:

aaaa...u tome je stvar :shock::lol:...pa mogli bi vas dvoje kad Eva dodje da izadjete iz stana na sok ;):mrgreen:....a mi cemo se vec nekako snaci :mrgreen:
Bice dobro ako ostanemo svi mi citavi. Situacija moze da krene agresivnim tokom. :) Dovoljno je reci magicne reci "laki kesh" i Dana se pretvara u divlju zver. :lol:
sta jos i poklon moram da kupim? :shock: :lol:

Pa, kao red je, prvi put nam dolazis. :)

:lol::lol::lol:...ovde se ne zna ko je ludji od vas :mrgreen:
Eva - kolacici spremni...htedoh reci...kupljeni :lol:...jos mozda i od kuce nesto donesem ;)
Cimerka - cu ti sad ja turiti...i crveni karton ...da ti bude u skladu sa spavacicom :mrgreen::lol:
Alex - dodji bre...a mozes i da povedes nekoga...i sa onog foruma....nemam nista protiv :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back