>>>>>>>>>>>Shadowrun<<<<<<<<<< 2007 OBAVEZNO ODIGRAJ

NAJCECA PIRATERIJA U SRBIJI

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nebojsas:
Daj bre vidi ovu anketu, ne da si naporan, ja i da hocu nesto da kupim ne bih uzeo od tebe koliko si dosadan, a evo sad sam video ovo na oglasima, http://forum.krstarica.com/threads/155253
koliko vidim u svakoj stavci ima nize cene od tebe.

nikako nije jeftinije od men ako pratis moju temu na lim odlasima mogao i da vidis da je svake nedelje aktija

pre koju nedelju je bilo

pc igra 15din
divx 12.5din
dvd igra 50din
serije 60din
mp3 dvd 150din
programi 25din
crtani 15din

ovo je kad se uzme vise od 50 koamda (imao sam 83 narudzbine)

a ove nedelje traje akcija sve po 100din dvd

ako se uzme vise od 10 komada i tako

p.s. ja bar nerezem kada sam video kako drugi rezu ako stave 6 igrica samo idu copy diska i i to narezu a ono kada trazi cd nemozes nikako
ili rezu dvd dilm kao make data disk i tako to jer ako ja nemam iskustvo nema niko
(+4000diskova nedeljno

nebojsas:
Daj bre vidi ovu anketu, ne da si naporan, ja i da hocu nesto da kupim ne bih uzeo od tebe koliko si dosadan, a evo sad sam video ovo na oglasima, http://forum.krstarica.com/threads/155253
koliko vidim u svakoj stavci ima nize cene od tebe.

zaboravih da kazem skinuo sam taj katalog milio sam ae reko nesto da vidim ono decko nema ni 10ti deo ono sto ja imam zzz

Izgleda da cete stvarno da me naljutite...

Koliko puta je receno da se reklamiranje placa, i pored svega, bicu prisiljen da napravim pravu raciju na video igrama..

markoca iz nekih razloga ne stize, ali svakako da cu ja da stignem..

Molim vas manite se reklamiranja na ovom podforumu, za reklamiranje koristite predvidjena mjesta za to..

Ukoliko ne, bice trajnog BANOVANJA za sve one koji krse Pravilnik foruma, posebno koji se odnosi na reklamiranje i SPAM...

Svi oni koji su vec vise puta prekrsili Pravilnik su bili opomenuti, ali izgleda da opomena ne utice na to, ce cu kako rekoh, mada je nepopularno, ali izgleda nuzno da napravim pravu RACIJU sa korisnicima koji intenzivno rade to sto rade...

Iskreno receno, nije problem u samoj Krstarici, moze to Krstarica da podnese, ali ne i dobronamjerni i posteni korisnici koji dodju na podforum Video Igre i koje nekolicina pokusava da ne samo izmanipulise, vec i da ih zatrpava kojekakvim smecem..

Prema tome, DOSTA>>>

GZ:
Izgleda da cete stvarno da me naljutite...

Koliko puta je receno da se reklamiranje placa, i pored svega, bicu prisiljen da napravim pravu raciju na video igrama..

markoca iz nekih razloga ne stize, ali svakako da cu ja da stignem..

Molim vas manite se reklamiranja na ovom podforumu, za reklamiranje koristite predvidjena mjesta za to..

Ukoliko ne, bice trajnog BANOVANJA za sve one koji krse Pravilnik foruma, posebno koji se odnosi na reklamiranje i SPAM...

Svi oni koji su vec vise puta prekrsili Pravilnik su bili opomenuti, ali izgleda da opomena ne utice na to, ce cu kako rekoh, mada je nepopularno, ali izgleda nuzno da napravim pravu RACIJU sa korisnicima koji intenzivno rade to sto rade...

Iskreno receno, nije problem u samoj Krstarici, moze to Krstarica da podnese, ali ne i dobronamjerni i posteni korisnici koji dodju na podforum Video Igre i koje nekolicina pokusava da ne samo izmanipulise, vec i da ih zatrpava kojekakvim smecem..

Prema tome, DOSTA>>>

@offtopic posto je ovde baner da se stavi???

@gogme nabavio sam neku dvocevku opasno me zarazila igra :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back