gost 77889
Aktivan član
- Poruka
- 1.106
navikla sam pisati - ch,cj i sh.
lakshe mi je,nego da dolazi do nesporazuma ((=
О чему ти причаш? ><
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
navikla sam pisati - ch,cj i sh.
lakshe mi je,nego da dolazi do nesporazuma ((=
ZASTO upotrebljavate ovakve gluposti kad pisete poruke, SH, TJ, ZH I W UMETSTO NAJLEPSEG PISMA NA SVETU
Za sve je kriva asocijalna šizofreničarka.
I krutu.
Knjigu,naravno.
naravno,jasno vam je da sam postove pobrisala jer su chisti spam.
nisam ja 'ti',nego imam svoj nick.О чему ти причаш? ><
A i tako trebam da menjam komp pa mi mis nece ni trebati jer mislim da uzmem laptop kad upisem skolu. A ZA ONOGA KO MISLI DA NEMA NETA U KINI. BILA SAM 101 PUT I LJUDI U VELIKIM GRADOVIMA IMAJU SVE KAO I OVDE PA I INTERNET
chek, prvo ih kopiraj sve meni na PP
'ocu da imam to![]()
A i tako trebam da menjam komp pa mi mis nece ni trebati jer mislim da uzmem laptop kad upisem skolu. A ZA ONOGA KO MISLI DA NEMA NETA U KINI. BILA SAM 101 PUT I LJUDI U VELIKIM GRADOVIMA IMAJU SVE KAO I OVDE PA I INTERNET
ju pa ti imas 6 godina onda...
klinka.
ah kako je u kini?