Teretana, ishrana, CHATGpt

Slitterin7

Početnik
Poruka
22
Pokušala sam na forumu da nađem temu u koju bih se ugurala sa ovom diskusijom ali nisam uspela, pa zato otvaram novu, nadam se da nije greška. :)
Idem u teretanu već godinu dana, a u poslednja 2 meseca sam počela da koristim ChatGPT. Skupo mi je da plaćam trenera, pa njemu dam zadatak da mi smisli program treninga i plan ishrane ii konačno vidim rezultate. Takođe, njemu svaki dan pišem šta sam jela i odmah mi preračuna kalorije, tako da sam u deficitu. Šta mislimo u upotrebi AI za ovakve stvaro? :) Da li je to preterivanje ili ne? Iii kako ostali kojima su treneri i nutricionisti skupi postižu željenje rezultate.

a kako te chatgpt vidi koliko napredujes
recimo mze trener da ti opipa misice, vidi kako i dali pravilno radis vezbe, sugerise ti da vise paznje obratis ledjima ili nogama ili rukama..
kako ti to AI sugerise?
jer teretana i vezbanje nisu podjednaki za svakoga, postoje velike razlike medju ljudima u genetici, metabolizmu, konstrukciji...

recimo mze trener da ti opipa misice, vidi kako i dali pravilno radis vezbe, sugerise ti da vise paznje obratis ledjima ili nogama ili rukama..
kako ti to AI sugerise?
jer teretana i vezbanje nisu podjednaki za svakoga, postoje velike razlike medju ljudima u genetici, metabolizmu, konstrukciji...

A treneri pod obavezno opipavaju :think: :lol:?

kako ti to AI sugerise?
Možeš sam sebi da opipaš mišiće... što se tiče ispravnosti vežbanja osetiš kada boli, kada je neprijatno.. znači nešto ne radiš kako treva. :D Pri tom, možeš ga pitati da ti da konkretne linkove do vide gde vidiš kako se šta radi.. naravnoooooo ovo nije za ljude koji imaju neki ozbiljniji fizički problem i kojima treba nadzor

Ne znam šta će kome trener danas, devojkama je prelako da se oblikuju i to kod kuće, ali lenjost je dovela tu gde jesmo, ne može više niko ništa sam i treba neko da vas tera da ide sa vama u teretanu da bi vežbali ili da uplatite mesečnu kartu samo da bi morali da idete do kraja meseca jer ste uplatili novac.

Back