SFRJ nam je sudbina

Gruban

Legenda
Banovan
Poruka
50.237
Evo u Zagrebu i u drugim mestima HDZ izgubio izbore,Došli neki normalni ljudi na vlast.Ubosni Muslimani hoće da uklone Izetbeogoviće a predvodi ih hrabri novinar U Sloveniji demonstracije protiv Janeza Janše.Sve vodi ka jednom cilju - obnovi SFRJ.,
Sve je počelo sas smrt poznatog jugoslovenskog kantautora Djordja Balasevica.Njegova smrt nas je ujedinila emotivno takoreci a sad sledi faza formalnog ujedinjavanja i uspostavljanja instiucija SFRJ

Hrvati su inspiratori ali sudbina je Malji Šengen.

20201130_051756.png

Hrvati su inspiratori ali sudbina je Malji Šengen.

Pogledajte prilog 945139
To bi mogla biti neka nova SFRJ. Isti običaji,isti mentalitet kako koga zavaliti,opljačkati i oprati lovu. Slovenci bi izvršili masovni harakiri kada bi ponovo ušli u uniju sa ostalim ex jugovićima. Ljudi dogurali platu 1100€ prosjek i da se vraćaju i bakću sa ostalim gubavcima nema šanse. Mini Šengen je realnost htjeli mi to priznati ili ne.

To bi mogla biti neka nova SFRJ. Isti običaji,isti mentalitet kako koga zavaliti,opljačkati i oprati lovu. Slovenci bi izvršili masovni harakiri kada bi ponovo ušli u uniju sa ostalim ex jugovićima. Ljudi dogurali platu 1100€ prosjek i da se vraćaju i bakću sa ostalim gubavcima nema šanse. Mini Šengen je realnost htjeli mi to priznati ili ne.
Mislim da je jasan znak bila još jača saradnja šiptarskih, crnogorskih, bosanskih i srpskih krimosa. Vesnici povezivanja su dileri.

Nije ni čudo što je tema glupava ako se vidi ko ju je postavio. Obavezno zbog glupavosti mora da se podvede pod autorska. Jel Srbima nisu bili dovoljne dve propale Jugoslavije koje su nas koštale skoro dva miliona glava nego hoćemo i treću? Stvarno ima budalla...I da neupućeno obavestim da niko ozbiljan ne priželjkuje neku novu YU. Slovenci i Hrvati bi ponovo Jugoslaviju.. :hahaha: :hahaha:

Ja znam da mi je deda u vojsci bio u Trstu i pevao parole "život damo, Trst ne damo" hahahahaha koje sviranje kur.. Nemoj da se zamlaćuješ glupostima, ako možeš beži sa Balkana, ako ne, iscimaj se što bolje da ti bude. Da ne motaš kablove kao pola te veličanstvene Juge za 300 eura.

Back