fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Imaju i u Italiji, ali su i prema njima 'finiji'.Imaju amerikanci baze i po bivsim ''saveznicama'' , ne samo u Nemackoj i Japanu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju i u Italiji, ali su i prema njima 'finiji'.Imaju amerikanci baze i po bivsim ''saveznicama'' , ne samo u Nemackoj i Japanu.
Crno Gorci su isto Srbipa mislim na nas srbe...............a ti si crnogorac.
..........i jos ako udjemo u NATO pa oteramo nase sinove, bracu, oceve na ruski front da ginu protiv rusa................ma idi bre, di bi nam bio kraj.Monarhija i kapitalizam su pravi put.
Pa ne bas,Tito je izbore proglasio za burzoasku malogradjanstinu pa izbora nije bilo celih 46 godina.Ali su đedovi i bake glasali za Tita.
e danas imamo "demokratiju" i izbore.Pa ne bas,Tito je izbore proglasio za burzoasku malogradjanstinu pa izbora nije bilo celih 46 godina.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sfrj-kao-kost-u-grlu-povampirenim-nacionalistima
SFRJ kao kost u grlu povampirenim
U Jugoslaviji nije bilo država i entiteta nastalih na genocidu
ratni zločinci nisu slavljeni kao heroji,
не знају гдје ударају ...balkans aljazeera net
a dobro Milune,na kojim jizborima je taj vas tito izabran za dozivotnog predsednika znak pitanjae danas imamo "demokratiju" i izbore.
uzgred, nije bas da nije bilo izbora kod Tita............ AL NAROD BIO NEPISMEN PA NIJE ZNAO DA PROCITA LISTU.
a na kojim to referendumima je Crna Gora usla u NATO, Makedonija u NATO...........ko je pitao hrvatski i slovenacki narod za pristup NATO-u..............dali madjari, bugari, rumuni, poljaci........imaju pojma kad su i kako njihove zemlje postale clanice NATO-a.......................naravno NE. U AMERICKOM TOTALITARIZMU KAPITALIZMU nema izbora, nema referenduma, nema volje naroda...............ODLUCUJE CIA zu pomoc tenkova.a dobro Milune,na kojim jizborima je taj vas tito izabran za dozivotnog predsednika znak pitanja
kad sve ovo prostudiras shvatis da je SFRJ na celu sa TITOM imala najsavrseniji demokratski sistem na svetu.
naravno, to ne vazi za potomke zamascenih bradonja sa kokardama na subari.
Milune,nemoj pogresno da me shvatis.Nije mi namera da te uvredim ali moram da primetim da patis od ludila mozga.a na kojim to referendumima je Crna Gora usla u NATO, Makedonija u NATO...........ko je pitao hrvatski i slovenacki narod za pristup NATO-u..............dali madjari, bugari, rumuni, poljaci........imaju pojma kad su i kako njihove zemlje postale clanice NATO-a.......................naravno NE. U AMERICKOM TOTALITARIZMU KAPITALIZMU nema izbora, nema referenduma, nema volje naroda...............ODLUCUJE CIA zu pomoc tenkova.
NA KRAJU, DA LI SU NARODI BIVSEG SOCIJALISTICKOG LAGERA NA REFERENDUMU ODLUCILI DA SRUSE SOCIJALIZAM I POSTAVE KAPITALIZAM ?
DA LI JE BIO REFERENDUM U DDR I BRD PO PITANJU UJEDINJENJA 1989 ?
DA LI JE BIO REFERENDUM NA KOSOVU PO PITANJU NEZAVISNOSTI ?
DA LI JE BIO REFERENDUM U CRO, SLO, MK ......ZA ODVAJANJE IZ JUGOSLAVIJE ?
kad sve ovo prostudiras shvatis da je SFRJ na celu sa TITOM imala najsavrseniji demokratski sistem na svetu.
Koliko god partija i CK gurali svog kadrovika, taj je mogao izleteti iz firme voljom cistacice, portira, vozaca......... u to firmi.
Koliko god ti zadrigle crnogorske komunisticke guzonje pravile problema ti si, kao obican radnik , mogao iskoristiti zadnju pravnu instancu i zaliti se "MARSALATU" u kojoj su obican radnik i seljak uvek dobijali proces. Ima li takva institucija u "tvom" americkom kapitalizmu ? NEMA........JER DA IMA, NE BI JEDAN TOTALNO NEPISMEN TRGOVAC BELIM ROBLJEM POSTAO PRESEDNIK AMERIKE.
Bolest moze svakome da se dogodi.Nije za smejanje.Nas narod kaze - Sacuvaj Boze i sakloni.
ma taman posla da se vredjam. Nego, jer znas neku ustanovu, nekog psihologa.....da mi preporucis pa da se doteram u red?Milune,nemoj pogresno da me shvatis.Nije mi namera da te uvredim ali moram da primetim da patis od ludila mozga.
Imas ovde u Beogradu u Palmoticevoj Centar za mentalno zdravlje.Primicete i bez papira kad vide o cemu se radi.Trebalo je mnogo pre da se javis.ma taman posla da se vredjam. Nego, jer znas neku ustanovu, nekog psihologa.....da mi preporucis pa da se doteram u red?
Odlicno. Javljam se odmah. Imas broj mobilnog od tog sto te lecio ?Imas ovde u Beogradu u Palmoticevoj Centar za mentalno zdravlje.Primicete i bez papira kad vide o cemu se radi.Trebalo je mnogo pre da se javis.
a na kojim to referendumima je Crna Gora usla u NATO, Makedonija u NATO...........ko je pitao hrvatski i slovenacki narod za pristup NATO-u..............dali madjari, bugari, rumuni, poljaci........imaju pojma kad su i kako njihove zemlje postale clanice NATO-a.......................naravno NE. U AMERICKOM TOTALITARIZMU KAPITALIZMU nema izbora, nema referenduma, nema volje naroda...............ODLUCUJE CIA zu pomoc tenkova.
NA KRAJU, DA LI SU NARODI BIVSEG SOCIJALISTICKOG LAGERA NA REFERENDUMU ODLUCILI DA SRUSE SOCIJALIZAM I POSTAVE KAPITALIZAM ?
DA LI JE BIO REFERENDUM U DDR I BRD PO PITANJU UJEDINJENJA 1989 ?
DA LI JE BIO REFERENDUM NA KOSOVU PO PITANJU NEZAVISNOSTI ?
DA LI JE BIO REFERENDUM U CRO, SLO, MK ......ZA ODVAJANJE IZ JUGOSLAVIJE ?
Koliko god partija i CK gurali svog kadrovika, taj je mogao izleteti iz firme voljom cistacice, portira, vozaca......... u to firmi.
Koliko god ti zadrigle crnogorske komunisticke guzonje pravile problema ti si, kao obican radnik , mogao iskoristiti zadnju pravnu instancu i zaliti se "MARSALATU" u kojoj su obican radnik i seljak uvek dobijali proces. Ima li takva institucija u "tvom" americkom kapitalizmu ? NEMA........JER DA IMA, NE BI JEDAN TOTALNO NEPISMEN TRGOVAC BELIM ROBLJEM POSTAO PRESEDNIK AMERIKE.
A onaj koji bi nesto gundjao za cas bi se nasao pred drugom organom koji bi ga nakon uzimanja generalija pitao -druze, vi ste protiv ove nase danasnjice !?
I šta kažeš bogati,da se žalim ''maršalatu''...?
Jel ti misliš da sam ja bio blesav? Samo je komitet mogao da smeni ili postavi koga oće a ja,portir.čistačica i vozač smo mogli i trebali samo da tapšemo,tako je bilo zamišljeno i tako je funkcionisalo...
Nit' je nas iko išta pitao niti smo smeli da se bunimo ...tebi neko napunio glavu glupostima,jasno je da ti nisi vidio kako je to izgledalo u praksi...