SF filmovi - preporuke - jeste li gledali??

Jos neki filmovi koje nikako ne treba gledati iz novije produkcije: "Bojno polje Zemlja", "Planeta Majmuna", "Eon Fluks" mogu slobodno da se preskoce.

Od kvalitetnijih koje sam gledao u poslednje vreme mogu da preporucim "Mrezu vremena" po romanu Majkla Krejtona, i jos jedan sa temom vremenskog putovanja , tema je o jednom zgazenom leptiru u vreme dinosaurusa cime se menja cela istorija. Ko zna naslov, nov je film ?

A od starijih da potsetim na "Tron".

Eon Fluks - film i tako - tako ali zato glavna glumica... :eek: :worth: :super:
2005_aeon_flux_030.jpg

Ljudi, nadam se da ne spamujem, ali treba mi pomoc... pokusavam da nadjem neki film koji spada u SF, nadam se da mi neko moze pomoci... gledala sam ga davno, mozda 2000 ili 2001-02... radi se o nekoj devojci kojoj se ili nesto desi, ili joj neko nesto uradi...pa se ona budi posle nekog vremena u nekoj staroj napustenoj kuci, sa sposobnoscu da cita misli. neki lik hoce da ona radi za njega ali ona odbija i bezi od njega. pa onda srece nekog momka i oni krecu da valjda nadju tog lika sto joj je to uradio...secam se jedne scene u filmu, kad ona bezi iz neke zgrade i jedan lik joj stane na put ka vratima i misli o tome da zatvori vrata, a ona mu kaze: da nisi pipnuo ta vrata.. tako nesto ide radnja...ne secam se niceg vise... :/

Pazi koga zoves ogranicenim, postoje ljudi koje vole neke stvari a neke ne. I postuje ljudi koje vole suprotno. Jednostavno stvar izbora.
Uostalom gledala sam film zbog Dakote Fanning, nju obozavam... :D]

... ne pratiš priču, i meni je zasmetao prvobitni komentar (koji sam i citirao)
ovo što pitaš... džaba, ako ne daš još nešto - jel tv-film, čiji je, bar nekog glumca - ma kolikol nepoznatog.

... ne pratiš priču, i meni je zasmetao prvobitni komentar (koji sam i citirao)
ovo što pitaš... džaba, ako ne daš još nešto - jel tv-film, čiji je, bar nekog glumca - ma kolikol nepoznatog.
Sorry then, nesto sam u zurbi pa na brzinu pregledam postove :lol: Pa tv-film jeste, americki... e kad bih znala makar ime jednog glumca/glumice u filmu, nasla bih za 10 min :cool: Nadam se da ce neko videti i prepoznati film, ili mi makar dati ideju gde da trazim... ;)

Back