Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Ne znam stvarno zashto ljudi dobiju slobodu kada odu na ekskurziju... Ne znam zashto im predstavlja foru da piju... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ok je popiti..nekad,nekad se napiti..ali bas nisam u tom fazonu opijanja na ekskurziji...nekako mi bzvz....posle mi je gore....
a ne mogu da se ne osvrnem na ovo..pa to ti je...ne pravim se pametna...samo znam da je to nemoguce...znaci ne...uzecu u obzir da sii ih verovatno popila u razmaku od par sati...i od milion litara piva...nemoguce...jednostavno znam da nije tako i da to nema teorije...
Napio sam se dva puta, ako se dobro setjam. Drugi put sam uradio neshto shto nije trebalo, prvi put sam upao u more probudivshi se na doku... Dakle, jesam napio sam se, i popio PREVISHE!!!
Ali jednostavno ne volim alkohol, i to je to...
U ''ranijim danima'' se deshavalo da pijem na zhurkama... Od pre 2 godine - jok...
Da li je to za ''kriviti me''?
Naravno da je glupo napiti se na exkurziji zato sto se uvek najbolje provedes trezan, ne znas ko je pored tebe trezan a ko nije( :shock: ), bezveze je ne secati se nicega. Trecaci iz I beogradske(2 kretena) su se napila i izgubila u Bratislavi i jedva su ih nekako nasli.... Ne kazem da ni po koju cenu ne treba piti, samo ne treba zloupotrebljavati pi.ce.
Ne, ne treba te kriviti, meni je, naprotiv, drago... PROBAO si, NE SVIDJA ti se... Poenta je da si dobio pravo da o tome diskutujes... Samo mi nije jasno sta su to "raniji dani" u smislu mracne proslosti osobi od 16,17 godina... ?
Lichno, preferiram da ''neshto smuvam'' i budem trezan... Ne znachi mi nishta da muvam gaborke, i da zato uzimam alkohol..
mislim da je bolje da ne pijem alkohol i uzhivam u onome pored sebe(lepoti), nego da pijem alkohol i u tome ne uzhivam(zato shto sam pogubljen), odnosno da o tome nemam blage kasnije.
Stoga bih opravdao ljude koji ga uzimaju da se samo ''izhive'', ali to ide malo kasnije(kada ljudi odrastu i kada im je neshto potrebno samo fizichki)...
Pa goli alkohol maltene (68-80%)... To i brufeni - dar-mar...
Ne pravish se pametna, vetj normalno zakljuchujesh... Pametno, veoma pametno...