SEZONA EKSKURZIJA !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Celle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa cenim da dobiju slobodu zato sto nema caleta i keve u okolini, a uz to se tese da "Kud svi Turci, tu i mali Mujo..." Slusaj, nije normalno ni nikad se ne napiti (makar greskom, iz neznanja)! Mislim, slobodno probaj, ucvrstice te u tom tvom strejterskom ubedjenju - i nije neki fazon da te sutradan boli ceo dan glava i da ti nije ni do cega danima posle toga... Ma, prosto je pedagoski napiti se jednom u zivotu!

Napio sam se dva puta, ako se dobro setjam. Drugi put sam uradio neshto shto nije trebalo, prvi put sam upao u more probudivshi se na doku... Dakle, jesam napio sam se, i popio PREVISHE!!!
Ali jednostavno ne volim alkohol, i to je to...
U ''ranijim danima'' se deshavalo da pijem na zhurkama... Od pre 2 godine - jok...
Da li je to za ''kriviti me''?

ma ok je popiti..nekad,nekad se napiti..ali bas nisam u tom fazonu opijanja na ekskurziji...nekako mi bzvz....posle mi je gore....

a ne mogu da se ne osvrnem na ovo..pa to ti je...ne pravim se pametna...samo znam da je to nemoguce...znaci ne...uzecu u obzir da sii ih verovatno popila u razmaku od par sati...i od milion litara piva...nemoguce...jednostavno znam da nije tako i da to nema teorije...

ma ok je popiti..nekad,nekad se napiti..ali bas nisam u tom fazonu opijanja na ekskurziji...nekako mi bzvz....posle mi je gore....

a ne mogu da se ne osvrnem na ovo..pa to ti je...ne pravim se pametna...samo znam da je to nemoguce...znaci ne...uzecu u obzir da sii ih verovatno popila u razmaku od par sati...i od milion litara piva...nemoguce...jednostavno znam da nije tako i da to nema teorije...

Pivo i brufen -> jock... Pivo ima 6% alkohola, a za spavanje od 23h je potreban alkohol od 20% pa navishe... I to u nekim vetjim kolichinama. Absint i dva brufena mogu dovesti do smrti...

E,pa ovako,ja sam se vratila sa ekskurzije i sada se secam da sam u diskoteci popila par **** a da sam ranije tog istog dana popila aspirin...Mada ne verujem da bi to moglo nesto drasticno da utice na moj zivot... Ipak sam ga popila oko 5-6 sati ranije...

Napio sam se dva puta, ako se dobro setjam. Drugi put sam uradio neshto shto nije trebalo, prvi put sam upao u more probudivshi se na doku... Dakle, jesam napio sam se, i popio PREVISHE!!!
Ali jednostavno ne volim alkohol, i to je to...
U ''ranijim danima'' se deshavalo da pijem na zhurkama... Od pre 2 godine - jok...
Da li je to za ''kriviti me''?

Ne, ne treba te kriviti, meni je, naprotiv, drago... PROBAO si, NE SVIDJA ti se... Poenta je da si dobio pravo da o tome diskutujes... Samo mi nije jasno sta su to "raniji dani" u smislu mracne proslosti osobi od 16,17 godina... ?

Naravno da je glupo napiti se na exkurziji zato sto se uvek najbolje provedes trezan, ne znas ko je pored tebe trezan a ko nije( :shock: ), bezveze je ne secati se nicega. Trecaci iz I beogradske(2 kretena) su se napila i izgubila u Bratislavi i jedva su ih nekako nasli.... Ne kazem da ni po koju cenu ne treba piti, samo ne treba zloupotrebljavati pi.ce.

Naravno da je glupo napiti se na exkurziji zato sto se uvek najbolje provedes trezan, ne znas ko je pored tebe trezan a ko nije( :shock: ), bezveze je ne secati se nicega. Trecaci iz I beogradske(2 kretena) su se napila i izgubila u Bratislavi i jedva su ih nekako nasli.... Ne kazem da ni po koju cenu ne treba piti, samo ne treba zloupotrebljavati pi.ce.

Xaxaxaxaxa...
Shta fali, malo...

Ne, ne treba te kriviti, meni je, naprotiv, drago... PROBAO si, NE SVIDJA ti se... Poenta je da si dobio pravo da o tome diskutujes... Samo mi nije jasno sta su to "raniji dani" u smislu mracne proslosti osobi od 16,17 godina... ?

Pa godine od 13 pa navishe... Ne mislim da su mrachni, ali mislim da sam u poslednjih par godina nauchio mnogo, pa ih zato ne gledam kao neshto chime se treba ponositi, chime opet ne podrazumevam alkoholisana stanja, ako se tako mogu i nazvati.

Nisam to ni rekao. Vetj mislim da je bolje da ne pijem alkohol i uzhivam u onome pored sebe, nego da pijem alkohol i u tome ne uzhivam, odnosno da o tome nemam blage kasnije.
Stoga bih opravdao ljude koji ga uzimaju da se samo ''izhive'', ali to ide malo kasnije...

Spusti se na zemlju i ne skachi na prvu loptu. Ako ne mozhesh normalno da razgovarash, i da odgovarash civilizovano, zbog chega to radish?

Nebitno... Samo probaj da skapirash o chemu ti govorim

mislim da je bolje da ne pijem alkohol i uzhivam u onome pored sebe(lepoti), nego da pijem alkohol i u tome ne uzhivam(zato shto sam pogubljen), odnosno da o tome nemam blage kasnije.
Stoga bih opravdao ljude koji ga uzimaju da se samo ''izhive'', ali to ide malo kasnije(kada ljudi odrastu i kada im je neshto potrebno samo fizichki)...

Osim toga, mislim da si mali da bi uzimao alkohol kao neko pomotjno sredstvo, i mislim da bi trebalo da razmislish o tome...

Dodatak: pripazi na svoj rechnik i ponashanje, ponashaj se kako dolikuje ponashanju u kolektivu...

Back