SEXY TURCIN ZALUDEO ZENE U SRBIJI....

a inace sve te "istorijske" serije gde su svi okupani, nasminkani, picnuti, imaju sve zube u glavi, redovno vezbaju te tako odrzavaju svoja mocna tela, cisti i doterani....i onda kad nastane idealizovanje tog perioda sa oh ah oh uzdisajima kako su bili seksi kul i dominantni tadasnji muskarci, a zene srecnice....znaci katastrofica :)))) ko sto je pisala neki dan na komentarima na b92 ili blicu kako bi volela da je kara alfa dominantni cezar bordzija...znaci devojko, vazi ali tek kad ostruze stroke i skorele tekucine sa svog i tvog tela...uzas :))))
U vreme najveceg uspona Otomanske imperije po gradovima je vladao kult vode, gradjene su najrazlicitije fontane, ali se ona nije trosila na odrzavanje licne higijene. :D

pa ako si bila u turskoj mogla si da vidis da se prosecni muski srbistanac ne razlikuje bas previse fizicki od prosecnog turcina, bar u evropskom delu. i meni je pomisao na turke ogavna, mada pretezno jer su godine lektira u stilu kostane i neciste krvi odradile svoje, nego samo bih da primetim da srpski vojislav ne izgleda nis drugacije od nekog turskog vojislava. a ni jedni ni drugi nisu bas primer muske lepote, a posebno kad se raspuste tu negde oko 25e godine jer je vezbanje i odrzavanje higijene tako antimuzevno :))))

nisam bila u turskoj, nit imam zelju tamo da idem, to je poslednja zemlja u koju bih otisla. ne znam, al meni samo saznanje da je neko turcin mi mijenja sliku o njemu, jos kad ih vidim sa onim brkovima, bas su mi gadni.

U vreme najveceg uspona Otomanske imperije po gradovima je vladao kult vode, gradjene su najrazlicitije fontane, ali se ona nije trosila na odrzavanje licne higijene. :D
to znam za arape, za turke nisam sigurna. arapi su imali po gradovima fantastican sistem navodnjavanja i fontana, a kontam da su u to vreme bili i cistiji od smrdljivih zapadnih evropljana dok su harale istom bolestine i sveopsta nehigijena i smrad. moguce da su i turci u tom smislu od vizantije nasledili dosta al zaista nisam upoznata sa tim.
nisam bila u turskoj, nit imam zelju tamo da idem, to je poslednja zemlja u koju bih otisla. ne znam, al meni samo saznanje da je neko turcin mi mijenja sliku o njemu, jos kad ih vidim sa onim brkovima, bas su mi gadni.
pa ne znam, turska je lepa zamlja i geofrafski vrlo zanimljiva, ja sam bila samo u istanbulu i grad je zapanjujuce cist i funkcionalan, posebno za grad tih dimenzija. a sto se muskaraca tice, isti srbistanci :)))) jedina razlika je sto medju turcima imas i onih sa azijatskim facama, a ima ih bledih, plavih, smedjih, crnih, visokih, niskih, svakakvih. ja nemam nista protiv njih, i volela bih da vidim azijski deo turske npr kapadokija, izmir...ali mi je odbojna ideja muskarca i islama u istoj recenici al totalno. tako da mi je sve jedno da li je neko turcin, pakistanac, egipcanin ili sta god vec. u tom smislu su mi nepostojeci bosnjaci jos odbojniji, jer su veci katolici od pape a i jos vole yebeno da kukumavce ko neke pizdice :mrgreen: znaci jedva cekam da se popnu i amerikancima na onu stvar pa da ih sutnu ko drocu na heroinu :)))))

Nisam ni ja bila u Turskoj, ali imam plan da idem.
Ne bih se bunila ni da me zavede neki naočit turski brkajlija...... još ako ne zna engleski (a ja ne znam turski), gde ćeš lepše ljubavi!

Dobro si rekla za Arape, mislim da su Turci kult vode pokupili upravo od Arapa, ali sto se tice licne higijene ispod svile i kadife se krila prljavstina, strani poslanici u Carigradu su ostavili svedocanstva o tome kako su ih otomanski velikasi neretko fascinirali skupocenom odecom, i necistocom rukava, kragni...

Dobro si rekla za Arape, mislim da su Turci kult vode pokupili upravo od Arapa, ali sto se tice licne higijene ispod svile i kadife se krila prljavstina, strani poslanici u Carigradu su ostavili svedocanstva o tome kako su ih otomanski velikasi neretko fascinirali skupocenom odecom, i necistocom rukava, kragni...
:bljak: za takve price sam cula i iz studentskih domova, tipa dobar tip/riba a nije se zapro pet dana, a ni gace menjo, napred zuto pozadi braon, al bitno da se odrzi reputacija pa i po cenu smradise :sad2:

Nisam ni ja bila u Turskoj, ali imam plan da idem.
Ne bih se bunila ni da me zavede neki naočit turski brkajlija...... još ako ne zna engleski (a ja ne znam turski), gde ćeš lepše ljubavi!
Idi, vidi, donesi nam hašiša.

Inače, higijenske navike u prethodnim vekovima nigde nisu baš bile naročito popularne. Poznato je da su, npr, francuske lepotice u doba baroka mogle zadahom svojih podsuknji da ošamute nečastivog lično.

Meanwhile in Serbistan...

napred zuto pozadi braon
To se kaže: napred limunadica, pozadi čokoladica.

485790_10150617072928224_1898782885_n.jpg

:per:

...Vi ste veoma pristao mladic, kolega, a i novi avatar zasluzuje sve pohvale...:heart:

...OT:...Rekla bih da nema mesta politizaciji (ksenofobija se, nazalost, podrazumeva) na temi o prirodnim i metro upgrade-ovanim lepotama mladog turskog glumca koje su se dojmile vaskolikom zenskom pucanstvu diljem regiona, ali i inih vilajeta u kojima se osporavana sapunica emituje...Precenjuju se i nepotrebno dramatizuju motivi prosecnog konzumenta lake zabave kada je afinitet prema fizikusu glumaca u serijama u pitanju...Zenama se pojedini glumci dopadaju zato sto dobro izgledaju, a bez obzira na zemlju porekla...Nista vise ili manje od toga - i samo dok ne pocne emitovanje sledece serije, sa drugim (zgodnim) protagonistima...

Back