_AnjA_
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
i to i ovaj.feeling za feeling..jbt..kuda ide ovaj svet...nepopravljiva:morash da vezbash...mnogo znoja josh da izlijesh...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to i ovaj.feeling za feeling..jbt..kuda ide ovaj svet...nepopravljiva:morash da vezbash...mnogo znoja josh da izlijesh...
Po mom znanju na kozi ne dugo, dok mogu da plivaju, a tamo gde treba da putuju (vlazna sredina i to) i do 24 casa. Bas tacno prolazno vreme se razlikuje od pokretljivostino_angel:Jedno pitanjce: koliko dugo spermatozoidi mogu da prezive van "baze",recimo na kozi?
Krenula plavuša na pijacu da kupi krastavce._AnjA_:..jbt..kuda ide ovaj svet...
ti si neki shaban sto cita Eureku pa ovde prepricava viceve...jadnichak...zalim te...niko da obrati paznju na tebe...kojote:Krenula plavuša na pijacu da kupi krastavce.
Prišla tezgi gleda, gleda, ali nikako da se odluči. Prodavac joj kaže:
- Zašto ne probate? Tako ćete najbolje videti koja vam se sorta najviše sviđa.
- Pa da, probaću! A gde vam je kabina?![]()
kojote:Gde si, Prigradski, kućo stara, opet si se prenickovao! Ala se ti brzo krećeš...![]()
Ako, ako, svako ima prava da se kreće i da bude kreten.
Profa_Bg:da..u pizzu tvoje mame...i ne vadi mi se iz nje....tata ti je retardinjo pa sada necemo ponoviti gresku...idi ubi se[/QUOTE
Uzas. Profo, ja stvarno ne znam sta je s tobom. Ne razumem tvoju zelju da bez preke potrebe stvaras konflikte,ponizavas druge ljude,kritikujes,provociras..rekla sam ti vec,ti imas mnoge kvalitete,ali ti ih svojim ponasanjem i nipodastavanjem drugih anuliras u potpunosti.Toliko da pomisljam da jednostavno nisi dobra osoba.Takav se utisak stice.
Budi jaci od svoje sujete.
Znas dobro kako kaze djavo u "Devil's advocate"- Vanity, mmm.. my favourite vice.
Nisam htela da popujem,ne moras ni da me poslusas,ali ja bih ti rekla:
Zivi i pusti druge da zive.