SEXUALNO OBRAZOVANJE

kojote:
Krenula plavuša na pijacu da kupi krastavce.
Prišla tezgi gleda, gleda, ali nikako da se odluči. Prodavac joj kaže:
- Zašto ne probate? Tako ćete najbolje videti koja vam se sorta najviše sviđa.
- Pa da, probaću! A gde vam je kabina? :lol:
ti si neki shaban sto cita Eureku pa ovde prepricava viceve...jadnichak...zalim te...niko da obrati paznju na tebe... :roll:

Šta ne razumeš, šećeru, to što se ovaj kreten registrovao pre dva meseca i već ovol'ko kenya? :) Ma pusti ga nek ide, on je već davno otišao u piчku materinu. Nego, slušaj vic.

Plavuša se žali prijateljici:
- Danas nimalo nije lako biti majka.
Eto, ja na primer, ne znam gde mi je glava od silnih briga!
Traži pelene, traži cuclu, traži dečji dodatak, traži oca... :-)

Ne, nego sto se registrovao sa 100 razlicitih nickova, i sto se predstavlja sa 100 razlicitih imena i mejlova i ni ne pamti koga je sve startovao i koliko je oglasa postavio ovde.

Nije ni to toliko strasno, nego sto onda dodje na tudj oglas i vredja ljude koji su ga postavili, govoreci im da su gabori u real life-u cim postavljaju oglase... :roll:

Skolski primer licemera. >_>

Profa_Bg:
da..u pizzu tvoje mame...i ne vadi mi se iz nje....tata ti je retardinjo pa sada necemo ponoviti gresku...idi ubi se[/QUOTE

Uzas. Profo, ja stvarno ne znam sta je s tobom. Ne razumem tvoju zelju da bez preke potrebe stvaras konflikte,ponizavas druge ljude,kritikujes,provociras..rekla sam ti vec,ti imas mnoge kvalitete,ali ti ih svojim ponasanjem i nipodastavanjem drugih anuliras u potpunosti.Toliko da pomisljam da jednostavno nisi dobra osoba.Takav se utisak stice.

Budi jaci od svoje sujete.
Znas dobro kako kaze djavo u "Devil's advocate"- Vanity, mmm.. my favourite vice.

Nisam htela da popujem,ne moras ni da me poslusas,ali ja bih ti rekla:

Zivi i pusti druge da zive.

Back