kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
I ja više volim levu sisu! Isti ja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde je fotkica?Devilishgirl:e sad cem mozda da stavim fotku dan posle porodjaja, iz bolnice![]()
Devilishgirl:hvala, hvala...
a vi shta chekate![]()
Probajte da zaustavite EJAKULACIJUUUUUU--->(EDIT) dok se samozadovoljavate. Malo pauzirajte, pa krenite ponovno i tako par puta. Tako ćete naučiti kako da produzite snošaj, koji prvi put zna trajati vrlo kratko.
(prema istraživanju sprovedenom u nemačkom gradu Esenu, on je 14,48 cm dug i obim mu iznosi 3,95 cm).
Nema nista dobro za Dz sem ljubavi....tako da...plati pa se klati...Ivo Afrikanac:Vidim ja, treba nama svima strucna pomoc...
Sada izbor, da li platiti ili za Dz
pa ti i nisi bash vesela :?Vesela_zena_beogradska:Obim?? Nece biti.
ljubav ne mora da bude uvek neshto dobro..a najvishe koshta..na kraju krajeva..Zefirra:Nema nista dobro za Dz sem ljubavi....tako da...plati pa se klati...
pa ti i nisi bash vesela
greshka, pa shta?
JOHNA:KAKO DOZIVETI ORGAZAM?![]()
Klitoris je najosetljiviji deo ženskog polnog organa što je i razumljivo jer se u toj maloj „kuglici“ nalazi veliki broj nervnih završetaka te njegovo stimulisanje dovodi ženu do orgazma. Klitoris se nalazi izvan i iznad vagine gdje se usmine skupljaju. Zaštićen je i dugačak oko 0,8 – 1,5 cm. Srećom to je samo deo koji možemo vidjeti. Celokupni klitoris je mnogo duži. Deo koji se ne vidi račva se u dva produžetka koji idu dalje i okružuju genitalije. Zato što je klitoris izvan vagine, skoro je nemoguće da ga penis stimulise za vrijeme odnosa.. tj. delimično ga stimuliše tako što kada se penis povlači prema spolja, povlači unutarnje usmine prema klitorisu, i vrši trenje. Nekim ženama je to dovoljno da dožive orgazam, ali 60% njih to ne može.
joj srce malo, ovde se ne pricha o tome da neko trlja klit vec da on ne moze penisom da ti trljka ..Vesela_zena_beogradska:Ja sam problem reshila tako shto trljam svoj klit za vreme svakog odnosa i sledstveno tome uvek i svrshim. Hoce i mushkarci da se ponude za tu radnju, ali ja to vishe volim sama (tudja ruka svrab ne cheshe) a njegove ruke neka se bave sisama, ili guzom, ili drugim delom tela. U tom sluchaju zena na sebi i u sebi ima mnogo toga, i prosto je nemoguce da ne uziva.