SEXUALNO OBRAZOVANJE

Zdravo svima. Evo i mene na forumu prvi put. Imam jedno pitanje koje mozda zvuci glupo. Naime, moj decko ima kriv penis i prilikom seksa to nam stvara probleme, jer se desi da se savija na sredini, a tako kriv nije ni lep za gledanje ni za oral. Da li postoji neki nacin da se to ispravi? Meni je neprijatno da sa njime o tome razgovaram, ali ako bi se naslo resenje...

Nevena89:
Zdravo svima. Evo i mene na forumu prvi put. Imam jedno pitanje koje mozda zvuci glupo. Naime, moj decko ima kriv penis i prilikom seksa to nam stvara probleme, jer se desi da se savija na sredini, a tako kriv nije ni lep za gledanje ni za oral. Da li postoji neki nacin da se to ispravi? Meni je neprijatno da sa njime o tome razgovaram, ali ako bi se naslo resenje...

Kod tvoga decka je doslo do popustanja MISICA koji bi trebao da drzi penis u ravnom polozaju. To se ne moze ispraviti !

Resenje:

NADJI DRUGOG DECKA !

:lol: :lol: :lol:

Nevena89:
On ima erekciju i cvrst mu je, ali negde otprilike na sredini se savija na dole, i u toj tacki se savija prilikom seksa.
Znaci tome nema leka, da trazim drugog decka?

Uzmimo na primer da je tvom decku duzina penisa 18 Cm (GARANTOVANO nema ni toliko),
dakle njemu se na od prilike na 9 cm savija...MOguce je ja NEMA dovoljno krvi u samom penisu, pa on bude MLOHAV !

A sto se zakrivljenosti tice - LEKA NEMA !

A sto se decka tice... AKO TI JE DOBAR SEX NEOPHODAN, stvarno, NADJI DRUGOG !

Ne znam tacno koliki mu je, ali je dugacak, sigurno nije kraci od 18. Kad sam ga oralno zadovoljavala bio je skroz ukrucen, znaci valjda ima dovoljno krvi u njemu, ali ima tu neku tacku u kojoj moze da se savija. Pre i posle te tacke je cvrst.
Ne bih htela da raskidam s njim zbog toga, glupo mi je, inace je divan, skroz mi odgovara.

Nevena89:
Ne znam tacno koliki mu je, ali je dugacak, sigurno nije kraci od 18. Kad sam ga oralno zadovoljavala bio je skroz ukrucen, znaci valjda ima dovoljno krvi u njemu, ali ima tu neku tacku u kojoj moze da se savija. Pre i posle te tacke je cvrst.
Ne bih htela da raskidam s njim zbog toga, glupo mi je, inace je divan, skroz mi odgovara.

A testi si mu budu tvrdi kao kokosija jaja, jel da?

Mislim da su poceli sa ugradnjom PENIS FIXATORA, u stvari to je proteza, koja se ugradjuje u penis - TRAJNO..

U sledecem postu ti prilazem fotografiju.

septembar:
Au, pa ja sam, mislim, jesam, zena sam :shock: ...i bas brinem o higijeni..al nesto nemam nista protiv, cak, svidja mi se, analni sex, majku mu 8-) ...mora da preovladava samodestruktivnost, ne znam...moracu da odem u wc, da razmislim...kad se zamislim..

Hahahahaha ocekivala sam par takvih kao ti, nazalost samo jedna.
Upravu si, analni sex je sasvim prirodna stvar.
U tom slucaju imas dve stvari koje ti nicemu ne sluze.
Aj ti se lepo zamisli i razmisli...
... i uzivaj ;)

*Marina*:
Analni sex je cista samodestrukcija (bar za zene :) )
Pri tom, analni sex je najjednostavniji nacin da navucete razne bolesti, o higijeni da ne govorim
Nisam probala niti imam nameru, pa ostanite i vi pametne - osim ako niste mazohiste
Nema tu puno toga da se kaze, on uziva bilo ovde ili onde a za zene se to ne bih moglo reci...
A ako neku bas zanima kako je to - pravac do wc-a... pa nek se zamisli...
A kad odem u wc trebam li da sednem na wc solju? :roll:

vanesssa56:
Kod tvoga decka je doslo do popustanja MISICA koji bi trebao da drzi penis u ravnom polozaju. To se ne moze ispraviti !

Resenje:

NADJI DRUGOG DECKA !

:lol: :lol: :lol:

Svakakve gluposti cu ovde procitati! Ajde leba ti napisi/opisi gde je taj misic.

Zakrivljenost tukija strucnjaci nazivaju kurvatura - pp da je na latinskom krivina tako nekako - na engl. je curve - krivina... Kazu da je normalna, tj. pojava koja je cesta i ne pravi smetnje. Meni je malo na levu stranu i uvek kazem ribama: "...ali nema veze, kada te budem k.rao s' guza ima da ti ceskam drugu stranu..." :twisted:

U ovom slucaju mi se cini da nije zakrivljenost - neka ide kod urologa. Samo mi je cudno sto nisam bas shvatio da to i NJEMU smeta. A vizuelnost? Ma daaaaj...

Bad_Wolf:
Svakakve gluposti cu ovde procitati! Ajde leba ti napisi/opisi gde je taj misic.

Zakrivljenost tukija strucnjaci nazivaju kurvatura - pp da je na latinskom krivina tako nekako - na engl. je curve - krivina... Kazu da je normalna, tj. pojava koja je cesta i ne pravi smetnje. Meni je malo na levu stranu i uvek kazem ribama: "...ali nema veze, kada te budem k.rao s' guza ima da ti ceskam drugu stranu..." :twisted:

U ovom slucaju mi se cini da nije zakrivljenost - neka ide kod urologa. Samo mi je cudno sto nisam bas shvatio da to i NJEMU smeta. A vizuelnost? Ma daaaaj...

Dragi Doktore
Ne sumnjam u Vasu strucnost, ali ni moja diploma nije nadjena na ulici , niti je dobijena.

Evo Vam slika pa sami procenite o cemu se radi.

vanesssa56:
Dragi Doktore
Ne sumnjam u Vasu strucnost, ali ni moja diploma nije nadjena na ulici , niti je dobijena.

Evo Vam slika pa sami procenite o cemu se radi.

Ovo u vezi moje strucnosti nisam razumeo, kao ni o nalazenju i dobijanju diplome.

Ajde da procenim sliku. Treba da:
- asocira na originalan Rentgenski snimak,
- dovede do zakljucka da tuki ima kost i da je ista polomljena kod onih kojima je savijen na dole,
- nasmeje.

Inace meni lici na pilecu koscicu - polomljenu.

Zakljucke o tebi cu zadrzati za sebe, shodno tvom razmisljanju - zauzace beznacajno mesto u mojoj glavi.

*Marina*:
Analni sex je cista samodestrukcija (bar za zene :) )
Pri tom, analni sex je najjednostavniji nacin da navucete razne bolesti, o higijeni da ne govorim
Nisam probala niti imam nameru, pa ostanite i vi pametne - osim ako niste mazohiste
Nema tu puno toga da se kaze, on uziva bilo ovde ili onde a za zene se to ne bih moglo reci...
A ako neku bas zanima kako je to - pravac do wc-a... pa nek se zamisli...

Najzad da neko razuman postavi stvari na svoje mesto.
I ja se slazem...NE DAM GUZU!

Back