SEXUALNO OBRAZOVANJE

Pa ne jedem ja p.icu stalno nego ti,razmisli malo zashto je to tako.....evo ti hint: K O M P E N Z A C I J A
I nemoj vishe da kakish ovde,ovo je ozbiljna,opshtebrazovna tema....chitaj malo i uchi se...trebace ti za tvoju lutku na naduvavanje.

Pod pp da je '90 godiste, a ne neka sifra:

mlada si da bi tako brzo spoznala orgazam sa deckom. Naravno da je moguce, ali prvo treba da prodjes dosta samovezbe, onda da bude dobra situacija i da ti partner bude vest.

Ako ti je za utehu: kao kada trazis neki predmet, pa nalazis sve ono sto si nekom drugom prilikom trazila - tako ces i orgazam "pronaci" kada ga ne budes tako grcevito "trazila"!

naancy90:
xex...naravno da je godiste...;)

pocela sam da mislim da nesto nije u redu sa mnom.....

mislim, sve je bilo u redu dok smo zadovoljavali jedno drugo bez sexualnih odnosa...i sad-NISTA! :evil: :evil: :evil:

A koliko on ima godina? To je veoma važno .... možda je i on mlad i ne zna za mnoge stvari, kao što ih i ti ne znaš. NIje sex samo ''udji izadji'' nego mnogo više od toga ... a do pravog orgazma te čeka još mnogo godina... truda i rada.

s obzirom na fizichku konstituciju mushkarca i urodjenu radoznalost zene, ochigledno je da do sluchajnog kontakta ochima prilikom oralnog sexa cheshce dolazi u pozi 'zena na mushkarcu' nego zena na zeni ili mushkarac na mushkarcu..
preljubnichki sex je definisan odnosom prema brachnom sexu, koji to nije..verovatno zbog toga shto ce vashi nagoni putem preljubnichkog partnera kompenzovati ono shto nedostaje vashem monotonom partneru....ne ostavljati nikakve tragove za sobom, chak i ako je vash partner forenzichni patolog ili yebeni Sherlok Holms..
kako god bilo, morate biti svesni da se, kada gledate u ochi drugo ljudsko bice, uvek zahteva prilichna kolichina iskrenosti(ili vrlo veshto glumljenje iste)..

Liblet:
e može nekoliko saveta o oralnom sexu(pušenju).dobila sam primedbe, pa bih vam iskreno bila zahvalna...

1 - nemoj da koristis zube,
2 - nadrqavaj ga rukom,
3 - ustima ga vakuumiraj,
4 - obrati paznju na obod glavica (ovo je glavno),
5 - podgrevaj mu yaya,
6 - meskolji mu yaya - bez uvrtanja i prebacivanja - jednog preko drugog - i bez guranja u trbusnu duplju,
7 - predji mu preko zuzine Jupice...

:twisted:

P.S. nemoj da se gadis od rezultata... :twisted:

njegove ochi nisu fer..isuvishe sveobuhvatne i sveprozimajuce da bi mogla makar da pokusham da glumim ravnodushnost..koza mu je meka i nezna..vitak je, vretenast, dobro definisanih mishica, sportske gradje..

na njemu nema ni grama necheg nepotrebnog..mirishe chisto, ali to nije parfem..gleda u mene i osecam kako me skenira pogledom..izazvao je takav kaleidoskop osecanja..osecam u sebi pravu exploziju zivih, skoro vatrenih boja..rasprskavaju se u mojoj glavi i na mojim grudima...srce i gacice mi pulsiraju u istom ritmu..drhtim..

predvidljiva masa ljudi koja nas okruzuje stapa se u jednu besmislenu, homogenu mrlju.....nas dvoje smo, medjutim, zapanjujuce jasni.. shokirana sam i uznemirena dok osecam kako gacice trepere na meni...zapanjujuce smo otvoreni..flertujemo na zavidnom nivou..istovremeno sam i neposredna i neuhvatljiva, rafinirana i direktna, chedna i zavodljiva...mnogo zavodljivija nego shto sam ikada bila...i on je pun protivrechnosti..pricha o poslu, shto je samo po sebi dosadna tema, ali to chini beskrajno zanimljivo..

prichamo mahom o sexu, skoro ni o chemu drugom, i otkrivamo shta je to shto nam je zajednichko...priznanje da ima neiskorenjenu naviku da gde god da se nadje smesta pronalazi najpozeljniju zenu u okolini...kazem da mi je to umece odlichno poznato..klima glavom i jednostavno potvrdjuje :" to je gotovo prisilna radnja. ipak ne mislim da je to jedinstveni talenat.....onda u neverici odmahuje glavom 'ponekad se uopshte i ne trudim da nadjem onu koju je najprivlachnija..mislim, to je stvarno gubljenje vremena kad chovek zeli da ostvari najneposredniji cilj..onda pronalazim onu koja je najspremnija, i to odmah.."

'a shta sam ja? kakva sam ja, pitam potpuno besramno..znam da je malo verovatno da prizna kako mu je stalo da samo na brzaka obavi posao i zato shaljem sve signale koje mogu da poshaljem..ali toliko zelim da mi laska..
'ti, lepotice, sa svojom shashavom, plavom kosom, lepim licem, zapanjujuce dobrom figurom, punim oblim grudima ..."...dodiruje mi koleno.."...ti sa svojim inteligentnim ochima, ochima koje me posmatraju sa hladnom ravnodushnoshcu, ti si bez svake sumnje najprivlachija zena ovde...ali ti se razlikujesh..istovremeno si i najnedokuchivija...
navika ga primorava da doda "spavao sam sa 99 zena, kako ti se chini da budesh stota?''
'jel ta izjava ikada upali''? pitam ga smejuci se, uprkos sebi samoj, njegovoj drskosti..
''koliko znam, dosad je 99 puta upalila''
''hej ..ovo deluje jadno''
''koliko vidim to ti ne smeta''...

potpuno je u pravu..toliko mi se dopada da mislim da ce mi pripasti muka..toliko mi se dopada da mislim da mora da mi pripadne muka..naginje se ka meni..njegova usta su mi toliko blizu da mogu da osetim u vazduhu njegovo pivo, potpuno opojan miris..

''priznajem da me razoruzava to shto si tako hrabra..ali mislim da nisi preambiciozna kada je rech o sopstvenom izgledu..''

zudim za njim toliko da me zudnja boli..zelim ga..

miluje mi ramena i vrat..u trenutku kada se nakratko poigrava s mojim grudima, ja sam vec klonula od ishchekivanja, zelim da mu gurnem ruku nanize..sasvim sam ovlazila..

kada uspem da zaspim suvishe sam uzbudjena da bih mogla da utonem u stvarno nesvesno stanje, vec umesto toga uzivam u groznichavim erotkim snovima...
svrshavam vec i pri samoj pomisli na njega, tako da sam neprestano u nekom stanju mentalne masturbacije. imam nechiste misli dok sedim u autobusu, kolima, vozu..mashtam o njemu dok idem ulicom, dok mrljam po tanjiru punom hrane, dok gledam tv...imam vrtoglavicu od toga ...
stalno sam u nekom erotkom delirijumu...

posmatram ga i vidim kako pilji u mene kao da je 50 godina proveo na pustom ostrvu i kao da sam ja prva koju vidi posle tog vremena..
'grudi su ti fantastichne'...ispravljam se..posmatram svoje grudi...zaista izgledaju dobro..izgedaju kao grudi drugih zena koje ispitujem pogledom..da li sam dovoljno izazovna?

moram da pishkim..pokushavam da se bez dodira provuchem pored njega, ali me on zaustavlja i chvrsto drzi...mozda sam umrla i vec sam u raju..ako je tako, onda ok...to bih mogla sasvim lepo da podnesem...
ovo je neka sasvim neobichna bliskost...
sedim na klozetskoj sholji i pokushavam da se smirim...pishkim ...ulazim u sobu...on je go velichanstven, veliki..stoji, smesheci se, zadovoljan sobom, zadovoljan onim shto moze da mi ponudi...
toliko je muzevan, toliko je veliki..toliko je dechachki i toliko veliki...toliko je veliki...
ja inache ne mislim da je sve u velichini..
zaista je beskrajno sexy kad vas neko zeli na ovako sirov i ochigledan nachin..veliki je, zeljan i pozeljan i sve se to ogleda u erekciji.. ima stvarno lep ****....
osecam uzbudjenje u samom centru svog bica...
prstima ulazi u mene..vec sam iscrpljena od vlastitog uzbudjenja.
skidam sve sa sebe..njegova koza, moja koza, topla struja, vibracije...
pomrachenje..baca me na krevet munjevito brzo..
duboko, strastveno i slatko tuc.anje..

ljudi, ljudi, ljudi!
treba mi hitna pomoc-savet-preporuka!
pre dve nedelje mi je usled sexa pukao kondom i ona je popila tablete za posle i sve je ispalo dobro na kraju. veceras mi se desio isti problem i mislim da cu umreti od muke i ovog psihickog stanja...ne znam kome da se obratim pa eto pitam vas sta da radim! kao jedino resenje vidim da opet uzmemo te pilule za posle ali znam da to nije bas preporucivo uzimati ih opet posle tako kratkog perioda. menstruacija joj je prosla u ponedeljak i koliko znam jos nije toliko plodna ali u to se ne mogu pouzdati. stvarno su mi samo te glupe tablete na pameti. kontam da je mozda bolje rizikovati tako nego da se desi ono najgore tj da ostane trudna. glupi kondomi,sad sam izgubio svaku zelju za sexom za ceo zivot. oni koji ce se sprdati na moj racun neka to i urade ako moraju ali molim bilo koga ko mi moze pomoci nek to uradi jos veceras posto bih sutra ujutru otisao u apoteku. bas se glupo osecam,ne znam kako cu zaspati....ne znam kako cu opet prolaziti kroz sav taj pakao kao pre dve nedelje. znaci ovo je text sa high priority!

prvo polako..
drugo, te tablete su veoma shtetne..najvishe 2 komada za godinu dana moze. tj za taj jedan zaeb.
bolje da uzima tablete i da rizikuje sterilitet, nisam bash najbolje razumela?
shta radish ti s tim kondomima. znash kako se koriste. velichina? kada si provalio da je pukao..svrshio u nju?

pa svrsio sam u nju ali malo cini mi se...
od silnog straha d ami opet ne pukne,par puta sam ga vadio da proverim i valjda sam ga onda navukao opet al malo jace pa nije ostalo ono malo viska prostora napred. to je prvi mguci uzrok a drugi je da je vazduh usao dok sam ga namestao kasnije.
pa kontam da je sterilitet najgora moguca nus-pojava i to kada se bas pretera sa njima. kada se setim nezeljene trudnoce,nekako sam spreman na sve ali ne bih da se njoj nesto desi...sutra ujutru cemo otici do apoteke da se konsultujemo sa nekim pa cemo videti.
nadao sam se da cu naici na neke reci utehe...imas li ih? postoje li neke pozitivne okolnosti? ah...

deshava se..ako ti je za utehu i ja sam pila 'postinor' 2x pre nego shto sam imala zelju da zakevim..ali to je period od godinu dana..
rizichno jeste..ali sasvim sigurno, manje rizichno od abortusa..
lek se izdaje bez lekarskog recepta, ali definitivno nije ok uzimati ga bez konsultacije sa ginekologom..jesi razmishljao da odete ujutru do Doma zdravlja:?
ona moze da ostane trudna i ako ne svrshish u nju(pre-ejakulat)
ponavljam da se lek ne sme uzimati vishe od 1-2 godishnje..

Back