- Poruka
- 8.271
nemam nameru da vredjam, ali tako prichaju oni kojima se ne dize ili vrlo retko..dakle..sex makes the world go 'round..inspirion:Ne verujem da ces razumeti
U DRZANJU ZA RUKE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam nameru da vredjam, ali tako prichaju oni kojima se ne dize ili vrlo retko..dakle..sex makes the world go 'round..inspirion:Ne verujem da ces razumeti
U DRZANJU ZA RUKE
pa jestePetar_Pan:Nemam nameru da vredjam ali ipak svesno, bezrazlozno i namerno vredjam....![]()
.......me:
Pravila koja zene trebaju da znaju:
1. ako mislis da si debela, onda to zaista jesi.
2. nauci da koristis dasku na wc solji
3. ne sisaj kosu nikada.jedan od najvecih strahova svakog muskarca koji razmislja o vencanju je taj da se udata zena sisa non-stop..
4. ako postavis pitanje na koje ne zelis da cujes odgovor, uvek ocekuj odgovor koji nisi zelela da cujes.
5. ponekad ne misli na tebe, pomiri se s tim.
6. nedelja=sport.
7. shoping nema veze sa sportom..
8. imas dovoljno odece.
9. imas previse cipela.
10.plac je ucena.
11.tvoj bivsi je idiot.
12.ne pravi ga budalom..redije ce biti nesposoban nego obmanut.
13.zene koje nose 'wonderbra' bruseve i kratke bluzice automatski gube pravo da se zale na poglede upucene njihovim velikim grudima.
14.muskarci vole da bulje u grudi.
15.koga svrbi, taj se i cese.
16.muskarac ne cita misli.
Aj da ti odgovorim normalno...Devilishgirl:hvala Pero
e aj' ozbiljno :?
da li dobar i skladan sexualni odnos dolazi sam po sebi? da li nam je priroda sve dala u vidu instinkta? Ili treba uchiti ? da li to uchenje slabi prirodnu sexualnost ?
veoma je rashirena predrasuda da dobar sex dolazi prirodno... da se treba samo prepustiti prirodi i usledice najbolje shto imamo i mozemo... to je samo druga polovina istine.. tek kada predhodnim malim uchenjem uspemo da usmerimo tok ogromne zivotne energije koja se budi u sexu i tek tada prepustimo, dobijamo najbolje efekte...nadgradnja instikta uchenjem je ono shto nas izdvaja kao vrstu..
Pocinjem da mislim da si i ti neciji multinik... :?Breaking:Petre, ja sam mislio da se ne palis na citiranje preterano?![]()
Pun si iznenadjenja, jos ispada i da si nekada, u nekom trenutku, u svemiru, imao seksualni odnos sa zenom :shock:
li.. ovaj stil sam nesvesno pokupio od krvoloka...jao meni :shock:
ne razumem :?Petar_Pan:ne sama citati knjige, neces time nista postici..
Za dobar sex je najbitniji ljudski faktor...
pa razumevanje..
Sto si tako isekla.... sve ono je neophodno ne samo jedna dve stvari... procitaj taj post ponovo i nek ti on bude biblija...Devilishgirl:ne razumem :?
jok zivotinjski
zvini, josh nisam upoznala osobu koja me razumela..pa ipak kad je sex, sve se razume..