mada stalno citam sve i svasta o sexu, tako da sam bar do sada sve vec znala....samo ne znam u praksi, sve je to samo suva "teorija"...mada, posluzice da budem potpuno spremna!  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

naancy90:Ma, kakvi crni casopisi, citave knjige o tome, ili delovi u knjigama
0077:dobro ajd' teorije...
manite se toga.
pređite sa reči na dela.
Ako nastavite teoretisanje,doćićete do zaključka da je seks fina stvar .
Ali čemu sve to..
Zato pređite na praksu.
ja ne bih jos zbog godina, mada izgleda da cu u ovom "stanju" ostati jos kratko.....0077:dobro ajd' teorije...
manite se toga.
pređite sa reči na dela.
Ako nastavite teoretisanje,doćićete do zaključka da je seks fina stvar .
Ali čemu sve to..
Zato pređite na praksu.
naancy90:ja ne bih jos zbog godina, mada izgleda da cu u ovom "stanju" ostati jos kratko.....

cim uradim TOKOWYNUXX:OOOOO, pa chestitam....kad chastish???...

Sad pa, matori?! Ne sekiaj se sve dodje u svoje vreme, samo opusteno. Zivot ces videti drugim ocima posle TOGA.naancy90:pam sta vi matori imate da se obrazujete???to i jetse za nas!!!

I momci se promene, neko ovako, neko onako.mala_nish:i kazu da se na licu vidi devojci kada 1.put spava sa deckom...kao da se malo uozbilji ta decacka faca...
i stvarno je tako, cure se prolepsaju... a za momke..pa ne znam, verovatno i oni sazreju...ovo-ono
 Koliko godina radnog staza imas kad tako pretenciozno to pricas...
 Koliko godina radnog staza imas kad tako pretenciozno to pricas...Ma, kako da ne. Posle prvog sexa ti si ostao isti!cLick - OR - Die:ja se nisam promenio, niti sam to primetio na ortacima i drugaricama... sex je ne$to normalno $to nam se de$ava milion godina kao ljudskoj vrsti i taman posla da postoje neke psihichke promene zbog neke podrazumevane i najobichnije stvari.. sexa

:???:
  :???: Pa mozda bih se promenio da me je stigao i silovao neki kurati nigerMagicFinger:Ma, kako da ne. Posle prvog sexa ti si ostao isti!
:???:
Pricaj to nekom ko je jos uvek djana.
 Ovako je bilo sasvim normalno i ochekivano za taj prvi put. To je vi$e stvar unutra$njeg osecanja nego toga koliko okolina primecuje
 Ovako je bilo sasvim normalno i ochekivano za taj prvi put. To je vi$e stvar unutra$njeg osecanja nego toga koliko okolina primecuje O devilsica dosla... posle jednog dugog dugog putovanja...Devilishgirl:naravno da si isti..i pre prvog puta si sanjao chkapi..i sada je sanjash

Pa ni, mi nismo andjeli... ne mozemo sve da kapiramo...Devilishgirl:ahaaa...
ne kapiram..
hteli to da priznamo ili ne,tek mislim da su ***** filmovi najbolji vodic za sam cin...ne kazem da je u sexu sve kao na ***** filmu,glumice se previse deru,svi previse stenju,ali se vide glavne stvari...tako da je primer uvek bolji od teorijenaancy90:mada stalno citam sve i svasta o sexu, tako da sam bar do sada sve vec znala....samo ne znam u praksi, sve je to samo suva "teorija"...mada, posluzice da budem potpuno spremna!