AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
nas ova jagoda ako ne obrazuje...netje niko...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AntunTun:nas ova jagoda ako ne obrazuje...netje niko...
Ima svi da budemo ekstra pusaci. 
Sad samo vezbaj :-D :grin:jawa:SVAKA CAST! VEOMA LEPO,DETALJNO I PRE SVEGA KORISNO OBJASNJENO!
bobba:![]()
RECE: Devilishgirl
Kako pronaci veliko G?
Zamislite vašu partnerku kako leži na ledjima raširenih nogu i sebe medju njenim nogama. Lagano, jedan prst, a najbolje srednji, stavite u vaginu, tako da vam je dlan otvoren prema gore. Nakon toga nežno i vrlo sporo savite prst, kao da dozivate nekoga. To gornje podrucije vagine koje dodirnete je vrlo verovatno i vrlo blizu G-taèke. Napipajte mokracnu cev, pa polako pomerajte prst njenom dužinom. Kada osetite laganu nabubrelost (koju cete osetiti samo ako je vaša partnerka uzbudjena), pronašli ste veliko G.....................
hahahah ajoj aahhhhaaaaaha joj boli me stomak, ih " idi begaj": D
![]()
rei_zulu:bobba:![]()
RECE: Devilishgirl
Kako pronaci veliko G?
Zamislite vašu partnerku kako leži na ledjima raširenih nogu i sebe medju njenim nogama. Lagano, jedan prst, a najbolje srednji, stavite u vaginu, tako da vam je dlan otvoren prema gore. Nakon toga nežno i vrlo sporo savite prst, kao da dozivate nekoga. To gornje podrucije vagine koje dodirnete je vrlo verovatno i vrlo blizu G-taèke. Napipajte mokracnu cev, pa polako pomerajte prst njenom dužinom. Kada osetite laganu nabubrelost (koju cete osetiti samo ako je vaša partnerka uzbudjena), pronašli ste veliko G.....................
hahahah ajoj aahhhhaaaaaha joj boli me stomak, ih " idi begaj": D
![]()
hm
veruj mi da si ti meni smesnija :-D
Hoces da sebi probusis himen? :shock:Sundjer Bob_06:Nevin sam, i zanima me, kako najlakse probusiti himen?![]()
Pa, qrcem, valjda.... Pokusaj, pa vidi.
Ju!Kad_LupimLupim:Ju! Nezna, kako ste to izrazavas![]()