SEXUALNO OBRAZOVANJE

malo sam se oqrazhio a?...dzaram mechq a?...pa mislim mozhe mi se...bahato stazh na forumu ludilo...vid kolko postova komuniciram s ljudima...trudim se isplivati iz ovih prokletih blokova choveche...brate zhivot je sranje a mi smo u njemu...shta kao ja sam kriv shto se drogiram ja bezhim od surovog betonskog sveta...

(:

u ovih 97 stranica ima stvarno koristnih stvari, medjutim sve je (dobro ajde ne bas sve - ima i dobrih saveto o tome koje cizme da kupim i mnogo pored toga...) o seksualnom obrazovanju muskarca. odnosno - sta ON da radi? Mene bi zanimalo sta treba ONA da radi.

hhhmmm pretpostavka da je u pitanju penis a?...pa ne znam...mislim metesh ga u usta - to mora...fora je mislim da sisash...dakle ne samo da napred nazad...nego znash ono da pravish vaqm...ima i nekih sitnih detalja al to je mislim individualno...suvishe sam star da bih ti mogao pomotji...a i nemam nekog isqstva samo ono shtao sam gledo po tvu u kasne sate...pitaj vlasnika rese...mislim tog nekog recimo lika "e a kako otjesh da ja ovo odradim?"...to bi bilo idealno...kapiram da bi u tome oklevala jer kao prikazatjesh kako se ne razumesh...al ako je on ok cenitje tvoju zhelju da mu ugodish...valjda...e to pitaj jagodu to je ova ?...ona je svojevremeno bila u fazonu striktno oralno...mislim da je ona u tome skorz...majq mu ovo ispade i najgotivnija tema...nema sinnkeja i ekipe...al sad tje chim sam ik pomeno osetjam...e odo dosadno mi je i sve me iritira a i tebe bi verovatno u sledetjem postu napljuvao a ne zhelim da budem agresivan il shta vetj...

1620510011.jpg

RECE: Devilishgirl
Kako pronaci veliko G?

Zamislite vašu partnerku kako leži na ledjima raširenih nogu i sebe medju njenim nogama. Lagano, jedan prst, a najbolje srednji, stavite u vaginu, tako da vam je dlan otvoren prema gore. Nakon toga nežno i vrlo sporo savite prst, kao da dozivate nekoga. To gornje podrucije vagine koje dodirnete je vrlo verovatno i vrlo blizu G-taèke. Napipajte mokracnu cev, pa polako pomerajte prst njenom dužinom. Kada osetite laganu nabubrelost (koju cete osetiti samo ako je vaša partnerka uzbudjena), pronašli ste veliko G.....................

jel ovako treba ;)

bobba:
1620510011.jpg

Kako pronaci veliko G?

Zamislite vašu partnerku kako leži na ledjima raširenih nogu i sebe medju njenim nogama. Lagano, jedan prst, a najbolje srednji, stavite u vaginu, tako da vam je dlan otvoren prema gore. Nakon toga nežno i vrlo sporo savite prst, kao da dozivate nekoga. To gornje podrucije vagine koje dodirnete je vrlo verovatno i vrlo blizu G-taèke. Napipajte mokracnu cev, pa polako pomerajte prst njenom dužinom. Kada osetite laganu nabubrelost (koju cete osetiti samo ako je vaša partnerka uzbudjena), pronašli ste veliko G.....................

hahahah ajoj aahhhhaaaaaha joj boli me stomak, ih " idi begaj":D : D :D

rei_zulu:
bobba:
1620510011.jpg

Kako pronaci veliko G?

hahahah ajoj aahhhhaaaaaha joj boli me stomak, ih " idi begaj":D : D :D

hm
veruj mi da si ti meni smesnija :-D

E, da...poshto je tema namenjena edukaciji, izgleda da nisam dovoljno edukovan... :(
Shto je najgore, latinske nazive znam veoma dobro, al me ovi zargonski nerviraju.Skontao sam dakle, da ovi "mladji teenageri" ( 89-91 ) kada se dotaknu teme sexa, spominju termin "davanja shatova" :confused:
Shto je najgore, pitao sam mnoge ljude, i taj termin je nepoznat svim ljudima koje sam pitao, a oni su 88-84... znachi, neki novitet...Pa ako biste bili ljubazni da znate da prevedete taj izraz, bio bih vam zahvalan... :)

Back