kakva milina

)
znamo da je 1.decembar svetski dan borbe protiv side...a ne svetski dan side kako neki kazu hehehehe.. i kad dodje taj famozni dan ulice su pune kondoma i svi se sete nechega ..svi su divni, bajni, shirokogrudi ohhh zaplakacu od tuge .. mediji bukvalno dave.. pojavljuju se brojni struchnjaci iz sveta medicine i prosvetljuju shiroke narodne mase..sex postoji samo tog dana..koristite kondome..ne kondom, ono jedan kondom za vishekratnu upotrebu...
gde ce kloshar, narkos il' nemam pojma neki dushevni bolesnik koji spava i kreshe se u parkicu da stavlja kondom..i kao damn..treba nam neka humanitarna organizacija za prikupljanje novchanih sredstava, tj. novca, para, love haha..i tako svakom domacinstvu ili pojedincu koji je navrshio..svrshio ..18 god. svakog meseca isporuchiti poshtom, ali ovom obichnom, na kucnu adresu, jedan paket kondoma koji ce sadrzati 150 komada njegove velichine...rachunam da se sexa 2-5 puta dnevno..da nekada napumpa kondom, nekada pukne, i tako..sve u svemu, 5x30=150 

i naravno da ce imati prava da zahteva razne kombinacije..tipa boja, ukus, oblik, jachina...
poshto devojke nemaju penis, one bi bile zeznute za polovinu kondoma, nekome je zivot majka, nekom maceha....znachi 75 kondoma mesechno..ali..uvek ima to 'ali'...prigodan poklon uz kondomchice..vibratori poslednje generacije, sexualna pomagala, igrachkice, vesh i tako to..
mislim da bi ovaj plan bio pun pogodak..ebali bi se ko zechevi..zauzeli bi prvo mesto u svetu...ali poshto bi se ta nevladina organizacija shirila velikom brzinom, brze od AIDS-a, brzo bi pali..mislim mi kao drzava..a treba i starcima obezbediti vijagru..ebesh ti taj zivot ako ne mozesh da ebesh..ono hocesh, zelish, ali on nece..glupa qrcina hahahha..strashno.. 
nije ovo sad ona pricha ebanje pa ebanje..nego vecina izbezumljenih ljudi to ne upraznjava, i zna se kako taj chin ima pozitivan uticaj na psiho-fizichko zdravlje ..a nama trebaju zdravi, vitalni ljudi, a ne ovi shto prichaju sami sa sobom..