SEXUALNO OBRAZOVANJE

Ma nishta ja ne razumem.
Nisam lep, ali sam glup :lol:

Sve u svemu mnogo teoretisanja zna da skodi. Previshe priche mnogo toga zna da pokvariti.

Cim izgovorish moje ime nestacu! Ko sam ja, sta sam ja?

Tishina!

To vazi i za mnoge druge stvari, pogotovu kad su u pitanju erekcije. Nema priche sve dok sve ide kako treba i bez problema, a ako ne ide razgovor moze pomoci, ali po mom misljenju to se retko deshava. Ako se tela ne razumeju dzaba ti sva filozofija ovoga sveta i hiljade postova na Forumu...

e tako:)
hemija sine..hemija..
teoretisanje ili chat ovaj pred ocima javnosti nekad nekome moze da koristi, ne pricamo mi ovde kako se to radi..i sta ce ko kome..htedoh reci kad prstic hocemo, to je fin nacin da se kaze 'imas li ti k' 'strasno mi se','ebi me do zore', 'rasturi me'..
u sustini, sve je u zivotu pi.ckin dim, sve je stvar percepcije..tako da easy :lol:

Devilishgirl:
e tako:)
hemija sine..hemija..
teoretisanje ili chat ovaj pred ocima javnosti nekad nekome moze da koristi, ne pricamo mi ovde kako se to radi..i sta ce ko kome..htedoh reci kad prstic hocemo, to je fin nacin da se kaze 'imas li ti k' 'strasno mi se','ebi me do zore', 'rasturi me'..
u sustini, sve je u zivotu pi.ckin dim, sve je stvar percepcije..tako da easy :lol:

Heheheh, posle ovako divnih reci ne preostaje mi nista drugo nego da ti kazem da imam prilichno vesht prstic, za pocetak naravno. A i veliki kishobran :lol: :lol: :lol:

preterujes..

victoria's lingerie :)

adriana002.jpg

e zaboravih da kazem..(btw.ljutim se moram hehe)zene i devojke, ako imate prosecnu platu u Srbiji, ne ulazite u Victoria's Secret prodavnicu Ul. Svetog Save,ako ste videle, pa krenule da imate u posedu..ja bas htela da uzmem, kad ono 9.500 brus,gacice i halteri(bez carapa hehehe)..carape posebno 1.500 hehehe svrsila sam u sekundi.. :lol:

Devilishgirl:
e zaboravih da kazem..(btw.ljutim se moram hehe)zene i devojke, ako imate prosecnu platu u Srbiji, ne ulazite u Victoria's Secret prodavnicu Ul. Svetog Save,ako ste videle, pa krenule da imate u posedu..ja bas htela da uzmem, kad ono 9.500 brus,gacice i halteri(bez carapa hehehe)..carape posebno 1.500 hehehe svrsila sam u sekundi.. :lol:

Zar bez prstica i cuvene, i svima nam drage, G tacke?

:lol:

Ti si stvarno jedinstvena :)

mislim da sam sada vec za izbegavanje:))
salila sam se, ona se ionako zaljubila u jednog sto dodje samo da zapisa i ode..malo se gledaju i to je to..ponekad i cvile, kao da im ja branim da se ebu..doduse, on ima buve, a i slobodan je, ona unutra..pa..ebiga..osecam grizu savesti..

Devilishgirl:
mislim da sam sada vec za izbegavanje:))
salila sam se, ona se ionako zaljubila u jednog sto dodje samo da zapisa i ode..malo se gledaju i to je to..ponekad i cvile, kao da im ja branim da se ebu..doduse, on ima buve, a i slobodan je, ona unutra..pa..ebiga..osecam grizu savesti..

O kome, cemu ti to? Sve teze mi ide od ruke da te pratim, ili je ovo nastavak sa druge teme?

Back