Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Salo ....ja davno ubacio neki disk u player ni sam nisam znao otkud mi ,i posle 5 minuta odmah izbacio i rekao kakvo je ovo sranje.Mene u zivotu deformisalo to sto sam procitao 120 dana sa 16 godina
Onda nista ne moze da te sablazni.
Pa ni konobar koji casti
Knjiga je debela 8 cm.Salo ....ja davno ubacio neki disk u player ni sam nisam znao otkud mi ,i posle 5 minuta odmah izbacio i rekao kakvo je ovo sranje.
poza 69 na vodenom krevetuTehnologija se razvija. Ne bih se iznenadio da za koju godinu budemo mogli da se prikljucimo u virtuelnu realnost u potpunosti. Sta to znaci?
Dakle i telom i umom. Poput sna.
E sad to naravno otvara daljnje mogucnosti. Na pr mozes da kontrolises koliko jako ces osecati. Sve kod kontrolise nerve. Pa na pr neko zeli da oseti ekstreman adrenalin i zeli da skoci sa zgrade i program mu to omoguci ali taman koliko na pr da ne dobije srcku a super doza adrenalina.
Ideje u seksualnom smislu? Seks na bodljikavom krevetu? Partner/ka da ima sto ruku? Da ste oboje giganti i dok se seksate trljate se goli od planetu Zemlju?
a prase?Mene u zivotu deformisalo to sto sam procitao 120 dana sa 16 godina
Onda nista ne moze da te sablazni.
Pa ni konobar koji casti
Sta prase? Ne secam sepoza 69 na vodenom krevetu
a prase?
to je jedina knjiga koju sam ostavio posle 80 str. nisam mogao vise da podnesem "akciju"Knjiga je debela 8 cm.
Cita se u cugu
Uzas.
Jos sa 16.
Posle sam se se polako vratio u normalu.
Ozenio, dobio decu.
Markiz kaze da su dogadjaji stvarni.
Sad cujemo o pizzagate, adrenohrom zurkama i ostrvima za zabavu
To treba zabraniti.to je jedina knjiga koju sam ostavio posle 80 str. nisam mogao vise da podnesem "akciju"
To treba zabraniti.
Nemam pojma kako sam naleteo.
U to vreme sam mnogo citao i trazio bas obimne sadrzajem.
Horor jedan
radoznalost je ubila krompira ali ne i majkuPa kad ste nenormalni, ja procitala dva opisa iz knjige i rekla moje ruke to nece taci.
Da smo ostali duze mozda bi i otisli.To i lici na tebe. Idi bre odvedi Godzilu tamo, bice vam zabavno.
Pa dobro.. Svako kako mu odgovara. Ja da sam tamo, prvo sto bih posetio je to. Doduse prvo bih pitao gde ima najbolji savremeni seks shop. Ipak je prakticnije.Da smo ostali duze mozda bi i otisli.
Ovako nismo imali vremena ni da obidjemo sve ono sto smo planirali.
Mada to njega ne zanima previse. Muzejski primeri seksualnih pomagala. Ne zanimaju nas ni ovi moderni, a te muzejske bi mogli pogledati cisto informativno.
Tih sex shopova je bilo dosta.Pa dobro.. Svako kako mu odgovara. Ja da sam tamo, prvo sto bih posetio je to. Doduse prvo bih pitao gde ima najbolji savremeni seks shop. Ipak je prakticnije.
Bio sam na tajlandskim masazama Bambi, pravim, ne ove sa zavrsnicama. I super su masaze. Doduse, jel mora bas u izlogu, malo mi je to ipak...Tih sex shopova je bilo dosta.
Videli smo i dva mesta na kojima se moze dobiti tajlandska masaza. Ali pre nego sto pocnete da zamisljate kako je to erotski da vam odmah kazem da nije.
Sve je u staklu, tj. u izlogu i sve se vidi. Kreveti zbijeni jedan do drugog, a unutra sede postarije i podebele Tajlandjake, nema nikakve privatnosti, svi sa ulice mogu da vide kako nekom masiraju stopala, ruke, ledja. Uopste nije lepo izgledalo.
Znam to gledala na tubuTih sex shopova je bilo dosta.
Videli smo i dva mesta na kojima se moze dobiti tajlandska masaza. Ali pre nego sto pocnete da zamisljate kako je to erotski da vam odmah kazem da nije.
Sve je u staklu, tj. u izlogu i sve se vidi. Kreveti zbijeni jedan do drugog, a unutra sede postarije i podebele Tajlandjake, nema nikakve privatnosti, svi sa ulice mogu da vide kako nekom masiraju stopala, ruke, ledja. Uopste nije lepo izgledalo.
Pa zato ti kazem. Ni obicnu masazu ne bih imala u izlogu. Tu je sve otvoreno. Ogromna vrata, sve se vidi.Bio sam na tajlandskim masazama Bambi, pravim, ne ove sa zavrsnicama. I super su masaze. Doduse, jel mora bas u izlogu, malo mi je to ipak...
Ma ne pale mene te fore zavrsnica i sl. Hocu pravu masazu. Ali ne bih mogao to s peskirom na izlog a s druge strane prolaznici da mi gestikuliraju ? ya ya das ist gut.Pa zato ti kazem. Ni obicnu masazu ne bih imala u izlogu. Tu je sve otvoreno. Ogromna vrata, sve se vidi.
A zamisli da zelis nesto eroticnije.
A kako tako goli, sta da je neko dete zalutalo.Btw, hodam ulicom, guzva je, uglavnom gledam na gore, jer su zgrade prekrasne, gotika, romantizam, secesija, i tu i tamo pazim da ne udarim na nekog, jer je zaista prepuno turista. Najvise Amerikanaca, Japanaca, Italijana, Spanaca.
I u jednom trenutku primetim kako je ulicica poprilicno prazna, nikog ne dodirujem ramenima i tek tada spustim pogled. I na ulici samo ja, potpuno gola zena koja hoda prema meni i dva kamermana.![]()
Lepa je bila. Mlada i veoma zgodna.
Godzila umro od smeha, jer nista nisam primetila.![]()
![]()
Ne znam. Ja sam tek kasno reagovala.Ma ne pale mene te fore zavrsnica i sl. Hocu pravu masazu. Ali ne bih mogao to s peskirom na izlog a s druge strane prolaznici da mi gestikuliraju ? ya ya das ist gut.
A kako tako goli, sta da je neko dete zalutalo.
Snimiš joj par rečenica na voca.ro i Bog da te vidi, a kad je izvedeš ne moraš da joj platiš piće
Pa ja zezam samo one koji su mi srcu dragiZezas Mini zezas, a ovamo ****** te cevapi.
Stvarno sam ti drag?Pa ja zezam samo one koji su mi srcu dragi![]()