Sexanje do zore :)

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Sa kim najviše volite da spamujete na temama? Ili nemate omiljenog partnera za takva druženja?
Iz kojih pobuda spamujete (zezanje, konflikt, provokacija, nesvesno se zaletite itd...)
Neki spamovi nas smaraju, neki su zabavni... A,neki zabavniji od tema, prosto ode priča u drugom pravcu...:D
I, dakle, kada vas tako ponese momenat, sa kim je najbolje? :zper:
Da, ovo jeste tema i za spamovanje. Ne ustručavajte se čak i ozbiljne odgovore tolerišem, samo bez vređanja.
:heart:
Prilažem dokaz, da demantujem sve one koji tvrde da spam nije dozvoljen, prigodan citat-autor Stevcina zabica:
,,Takodje, kada otvarate temu ukoliko zelite samo ozbiljne odgovore, sami mozete postaviti odgovarajucu oznaku uz temu u vidu crvenog kruzica (Exclamation) a ukoliko nemate nista protiv zezanja i spama na samoj temi stavite oznaku Thumbs up."

Poslednja izmena:
U poslednje vreme 95,74% mojih postova je spam, zaključak zašto je to tako se nameće sam od sebe; posle 5 godina forumašenja nemam više ništa novo a bogami ni ostali ne odskaču, a gde svi tu i mali mujica :lol:
inače nemam posebnog ljubimca za spam, u stanju sam da spamujem sa svakim i svakog da navučem na ˝greh˝ :rumenko:

Poslednja izmena:
M?
Spava mi se. Idem da pečem palačinke :)
.......................
Btw
šta misliš,hoće li mi uginuti tema-brzo? Ako već učim narod da spamuje.:lol:
Možda nije zanimljivo spamovati teme koje jesu za spam?

rezerviso sam prvi post za sebe
ali moram nešto da završim prvo pa ću spamovati, samo ti idi svojim poslom a temu prepusti meni :manikir:

i ovo sa palačinkama je :evil:

Poslednja izmena:
U periodu flerta koji ima ozbiljnih izgleda da će se realizovati konkretnom ljubavnom vezom, eventualno ima smisla ostati do zore.U svim ostalim slučajevima u kontekstu ljubavi i seksa zaista niko van takve situacije nije vredan dobrog sna.

U periodu flerta koji ima ozbiljnih izgleda da će se realizovati konkretnom ljubavnom vezom, eventualno ima smisla ostati do zore.U svim ostalim slučajevima u kontekstu ljubavi i seksa zaista niko van takve situacije nije vredan dobrog sna.

eno me pojedini forumasi ubedjuju da je ovo javno drckanje po temama samo lagana uvertira za pepeisanje "do zore". koja budalastina.
zato su pametni ljudi valjda izmislili skajp, da forum ne bi trpio svakakva izivljavanja:rotf:

salu na stranu, a u svezi teme,
onog trenutka kad sam na temu odgovarala samo prvim komentarom i kad sam spamovala sopstvene teme, znala sam da je vrag odnija prisu i da je mojoj forumskoj ozbiljnosti zauvek dosao kraj:malav:

e hvala te boze od kad me svrbi nesto a nemam gde i kome da se zalim

prvo mi obrisi ovo juce isteko rok a bode me u oci

"Primljeni su najnoviji prekršaji (0 ukupno poena)
08.03.2014. 17:28
AlterEgona
Isteklo: Privatni
Spam
.
"
ne radim to namerno volim da se zezam, prigodni su mi neki ko Paranormalna a zbog nje na njenoj temi sam i dobio opomenu :dash: gde to ima sa domacinom da spamujes :lol:
a ima tu jos par sa kime mogu da se zezam...
:)

eno me pojedini forumasi ubedjuju da je ovo javno drckanje po temama samo lagana uvertira za pepeisanje "do zore". koja budalastina.
zato su pametni ljudi valjda izmislili skajp, da forum ne bi trpio svakakva izivljavanja:rotf:

salu na stranu, a u svezi teme,
onog trenutka kad sam na temu odgovarala samo prvim komentarom i kad sam spamovala sopstvene teme, znala sam da je vrag odnija prisu i da je mojoj forumskoj ozbiljnosti zauvek dosao kraj:malav:

Skajp je samo sredstvo.Od tebe zavisi kako ćeš iskoristiti skajp, forum, društvene grupe, bilo šta.Ali pre bih rekao da je potrebna izvesna uvertira pre skajpovanja.S neba pa u rebra nije dobitna kombinacija, jer ti se može desiti da na skajpu provedeš vreme do zore četujući sa nekim programom ili gej likom.:mrgreen:

Sa kim najviše volite da spamujete na temama? Ili nemate omiljenog partnera za takva druženja?
Iz kojih pobuda spamujete (zezanje, konflikt, provokacija, nesvesno se zaletite itd...)
Neki spamovi nas smaraju, neki su zabavni... A,neki zabavniji od tema, prosto ode priča u drugom pravcu...:D
Da, ovo jeste tema i za spamovanje. Ne ustručavajte se čak i ozbiljne odgovore tolerišem, samo bez vređanja.
Prilažem dokaz, da demantujem sve one koji tvrde da spam nije dozvoljen, prigodan citat-autor Stevcina zabica:
,,Takodje, kada otvarate temu ukoliko zelite samo ozbiljne odgovore, sami mozete postaviti odgovarajucu oznaku uz temu u vidu crvenog kruzica (Exclamation) a ukoliko nemate nista protiv zezanja i spama na samoj temi stavite oznaku Thumbs up."

Svejedno mi je, mogu sa svima, kao sto rece Komrasin. Prika Slonce mi nekako bas odgovara kao sagovornik tog tipa. :D

Skajp je samo sredstvo.Od tebe zavisi kako ćeš iskoristiti skajp, forum, društvene grupe, bilo šta.Ali pre bih rekao da je potrebna izvesna uvertira pre skajpovanja.S neba pa u rebra nije dobitna kombinacija, jer ti se može desiti da na skajpu provedeš vreme do zore četujući sa nekim programom ili gej likom.:mrgreen:

veruj mi, danas bih bila puno srecnija da mi se takav slucaj desio, ali to je druga tema:lol:

ne mislim da je samo muvanje motiv za nocna spamovanja,
inace nisam pobornik suplje price u realu, ali noci i noci sam provela u nekim forumskim kafanama kuckajuci gomilu besmislica, muzikice, zajebancije itd. cesto se desavalo da ne mogu da spavam pa tragajuci za insomnicarima raspolozenim za casicu razgovora ostanem do sitnih jutarnjih sati prikovana za komp. bez neke namere, bez nekog cilja, prosto mi je prijalo caskanje sa forumasima, ili cak nekada i sa samom sobom, kad vise nigde nikog ne bude:rotf:

Što se tiče naslova,

Sa Kibic ponekad ispamujem, mada i ne, uvek može da bude vezano za zadatu temu ono šta pišemo, drugim rečima sve teme su naše.
Ne jer su ljudi o kojima pišemo posebni , već mi smo posebne :)
:rotf:

Poslednja izmena:
e hvala te boze od kad me svrbi nesto a nemam gde i kome da se zalim

prvo mi obrisi ovo juce isteko rok a bode me u oci

"Primljeni su najnoviji prekršaji (0 ukupno poena)
08.03.2014. 17:28
AlterEgona
Isteklo: Privatni
Spam
.
"
ne radim to namerno volim da se zezam, prigodni su mi neki ko Paranormalna a zbog nje na njenoj temi sam i dobio opomenu :dash: gde to ima sa domacinom da spamujes :lol:
a ima tu jos par sa kime mogu da se zezam...
:)
To je bio samo žuti kartončić, nemoj da se uzrujavaš ;)
Paranormalna nikada ne spamuje, ne znam zašto je pominješ :rotf:

Mujo kosi, a Japanac uzeo štopericu, olovku i papir i mjeri
Muji produktivnost. Poslije prvog otkosa, kaže Japanac:
- “Ne valja Mujo, imaš prazan hod.”
- “Kako ba prazan hod?”
- “Pa lijepo. U jednom smjeru kosiš, a kad vraćaš kosu
vraćaš je u prazno.
Nego, da naoštrimo kosu i sa druge strane, pa da i u drugom smjeru kosiš.
I tako i bude. Kosi Mujo, a Japanac opet:
- “Ne valja Mujo. Imaš prazan hod.”
- “Pa kako bolan opet prazan hod?”
- “Lijepo! Kosiš u oba smjera, ali imaš prazan hod jer vrtiš
guzicom džabe. Nego, da ti zavežemo grabljice da odmah travu rastresaš da se brže suši.”
I tako i bude. Kosi jadni Mujo tako opremljen, kad eto ti
Fate. Nosi ručak. Na glavu stavila posudu sa kiselim mlijekom, u jednu ruku posuda s pitom, a u drugu košara s hranom i pivom. Ide polako prema Muji, a on kad je vidi kako zanosno njiše bujnim bokovima, kaže:
- “Fato, ne njiši tako bokovima, ako Japanac vidi da mi se diže, odmah će mi utvrdit\’ prazan hod i objesiti fenjer, da kosim i noću!”

Ja ne spamujem. Ja sam ogovoran korisnik foruma :neutral:

Back