hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.163
ako se porodica zacauri... nema spoljnih kontakata... nema uspesnog drustvenog zivota... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово, једноставно, није тачно!
НИКАДА у нашој култури није постојао такав обичај, то су увек били само спорадични случајеви и било их је у истој мери као и данас.
pa može meni da bude boles kolko hoću
ali po nekim krševima i po balkanu i po srbiji verovatno
a pogotovo pre 100 godina
njima je to sasvim logična nesvesna posledica
ko i guženje koza i ovaca
još jedan dokaz da je ljudska suština animalan i da je seksualnost čist nagon
i posle pričamo mi o nekim seks i grad tripovima i prinčevima
mada postoji i ona druga strana da kombinacija dobrih gena daje i izuzetno potomstvo narocito u umetnickom smislu
mada daleeeeeko od toga da podrzavam makar i pomisao na takvu ideju/////
ne znam koliko je takvo ponasanje karakteristicno za ove prostore i ranija vremena....
koliko ja znam u proslosti je cesce bilo da ocevi imaju odnose sa snajama jer su sinove zenili sa 12 godina....Bora Stankovic je pisao neke od najlepsih strana na srpskom jeziku o toj situaciji.....
ma da, to samo kod prljavih i nastranih engleza. mozda ne obicaj ali pojava valjda rasprostranjena manje vise svuda opisana josh u bibliji i starim spisima :I
i nikad istrazena
Ljudi...ja sam zaprepascena!!!
Da li ste znali da je CESTA pojava bila, posebno u proslosti u ruralnim sredinama da majke imaju sex sa sinovima a ocevi sa cerkama...
"Kad su ljudi toliko bliski i kad se vole, zasto ne bi bili jos malo bliskiji..."
Sta znate o ovome?
Jednom mi se desilo na chat kanalu da mi se obrati momche sa molbom za pomoc u prvoj recenici. Saslusam ga i saznam da su mu roditelji razvedeni i da zivi sa majkom, da on i majka nekoliko zadnjih godina imaju sex, i pita me sta mislim o tome. Iz razgovora kasnije saznajem da je on odlican djak i da je sportista i da je poprilicno uspesno i normalno dete. Ja sam mu rekla da potrazi strucnu pomoc!
Mozda negde i imam log, potrazicu...
Ali u periodu kad nije bilo interneta virenje kroz kljucaonicu je bila glavna saznajna metoda i mislim da se tada mnogo vise npr musko dete zanimalo time sta to mama ima....
Moj prijatelj mi stalno govori i upozorava me da pazim pred svojom muskom djecom kad se presvlacim i slicno...ali...pobogu, oni ne gledaju i ne vire, i ne interesuje ih...ja sam potpuno opustena...
Je li nekom pri ruci neki link gdje bih mogla sazeto da procitam o sexualnosti po Frojdu?
Odakle vam ti podaci ? Citam da ima toga ali da je na selu cesce ...jel to hocete da kazete da su gradjani bolji ,tj. moralniji ?Incesta i dan dans ima u nista manjoj meri pogotovo na selima. Iako se vodi kao krivicno delo, retko ko bude ne samo osudjen, nego i optuzen.
pa na čet kanalunisam znala, odakle si ti saznala da se to dešavalo i da je to bila česta pojava?
pa na čet kanalu![]()
Pa da. Na četu se pojavio neko ko joj ispričao da je kresao svoju majku.( zar ne moraš biti pomalo lud da nastaviš razgovor s njim?) Dakle, neki nastrani lik se vjerovatno prepustio perverznim maštarijama, a ova došla do zaključka da se "to dešavalo i da je bila česta pojava". Sve i da je taj bolesnik kresnuo svoju majku, odakle saznanje da se to često dešavalo u prošlosti i td..Jeb ote od kada postoji civilizacija, imati sex sa roditeljem je nešto najperverznije, najbolesnije, uvrnutije, ogavnije, i td i dešavalo se, kao one situacije gdje je otac silovao dijete godinama u Austriji, ali to su devijacije i marginalnre pojave, a ne tajna česta pojava
Draga Kraljice Snježana, jeste li imali tu čast da pričate na četu sa ljudima koji vole da krešu životinje, i možete li nam prenijeti to iskustvo?
za link guglaj edipov kompleks