Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Da li upraznjavate sex dok traje menstruacija ?
Licno mi ne smeta
Licno mi ne smeta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sex je nabolje voditi,kada partnerka ima menstruaciju,jer tada ne moze da zatrudni.
da, nekako se junački osećam![]()
Da li upraznjavate sex dok traje menstruacija ?
Licno mi ne smeta![]()
Izgleda se javljamo samo mi koji smo voljni ... ako je tako, sudeci po forumskoj tisini, u velikoj smo manjini![]()
to boldly go where no man has gone before![]()
]Pa jesu ali nisu 24h vec svake trece sekunde[/B]Prvo si gladna pa ti se place pa ti se smeje pa si besna pa si nalozena.Ako uhvatis talas mozes sasvim fino da profitiras tu
![]()
Kazi da nisam pogodila sustinu
Pa jesu ali nisu 24h vec svake trece sekundePrvo si gladna pa ti se place pa ti se smeje pa si besna pa si nalozena.Ako uhvatis talas mozes sasvim fino da profitiras tu
![]()
Kazi da nisam pogodila sustinuHocu da vodimo ljubav al nemoj da me diras,sta me ljubis stisni to jace,brze,ajde..ne..ne..skloni se ipak sam se predomislila
![]()
A mozda samo da izbegnes seks u one daneMislim da cu po uzoru na lude tete sa mackama da napunim kucu kunicima i tako provedem ostatak zivota... ili da se preselim na zecje ostrvo![]()
A mozda samo da izbegnes seks u one dane![]()
Sex je nabolje voditi,kada partnerka ima menstruaciju,jer tada ne moze da zatrudni.
why notDa li upraznjavate sex dok traje menstruacija ?
Licno mi ne smeta![]()
..mars iz kreveta konju nesposobni![]()