Sex u moru

morski covik

Iskusan
Banovan
Poruka
6.426
dolazi lito pa da se podsjetimo. zgoda i nezgoda. more je misto di ga moš stavit na na toplo i u javnosti, na samo par metara od kupača. na pješčanoj plaži dok ti valići zapljuskuju dupe, ispod tamarisa pod zvizdama. i onaj nenadmašivi osjećaj toplo hladno , dok prodireš u najbolju luku na svitu a vodeno hlađenje kad manevrira po luci. zna bit i opasno, u dubljem moru. e to je samo za dobre plivače i sitnije partnerice inače dolazi do ronjenja. ko zna oće li opet bit prilike.:whistling::whistling:

Mislim da nema ništa od toga u moru. Sex je suviše intimna stvar, osećanja koja su samo za tebe i tvoju partnerku, a na moru može da nadju razni koji će vas gledati. Mada, bio je pre par godina jedan par, snimljen video kamerom koji je to radio u čini mi se Budvi-bilo ih je briga što drugi gledaju i "navijaju", čak su po završetku radnje dobili i aplauze:hahaha:

pa jel ti znaš koliko je more:confused:ima mista i plaža di si sam cili dan. a brodić ?

A bre, ja sam mislima da si ti malo matoriji dzentlmen, kad ono vidi;)
Dozlogrdila ti Politika pa se sa ljubavlju i setom secas nekih dogadjaja iz mladosti?:)

Meni je voda uvek hladna, cak i avgustu ( ova evropska, Sredozemna),, znaci dosao bi obzir samo Karibik, neke Polinezije i slicno.

Mislim da nema ništa od toga u moru. Sex je suviše intimna stvar, osećanja koja su samo za tebe i tvoju partnerku, a na moru može da nadju razni koji će vas gledati. Mada, bio je pre par godina jedan par, snimljen video kamerom koji je to radio u čini mi se Budvi-bilo ih je briga što drugi gledaju i "navijaju", čak su po završetku radnje dobili i aplauze:hahaha:

:fdlan:

dolazi lito pa da se podsjetimo. zgoda i nezgoda. more je misto di ga moš stavit na na toplo i u javnosti, na samo par metara od kupača. na pješčanoj plaži dok ti valići zapljuskuju dupe, ispod tamarisa pod zvizdama. i onaj nenadmašivi osjećaj toplo hladno , dok prodireš u najbolju luku na svitu a vodeno hlađenje kad manevrira po luci. zna bit i opasno, u dubljem moru. e to je samo za dobre plivače i sitnije partnerice inače dolazi do ronjenja. ko zna oće li opet bit prilike.:whistling::whistling:

dobro...

:heart:
Obozavam da se ljubim u moru s deckom. To mi je super. Seks jos nisam probala uopste, a kada bude, probacu i u moru, mada po prirodi sam stidljiva, pa ce morati ljudi da me zaklone da se ne vidi sta radim. ;):heart:

I ja isto kao i Cica, ali ja se nisam ni ljubila u moru (ona je smelija), ali obožavam more i sve morske aktivnosti :heart: koje se svode na odmor od svega :lol: Tako na moru ne treba praktikovati sex, osim ako kao morski ne živite na moru-pa ste se stopili sa prirodom.

Ta morska voda je puna soli, abraziv :sad2:

hebeš more bez sexa. pa to je glavna morska aktivnost

To je za ljude koji idu u paru da poprave brak, vezu i tako. Naravno, posle to ne poprave, ali bar im ostanu narukvice od školjki ili već neki kič ukras kao sećanje so u kosi & so u duši.
To sam isto gledala kod Lee Kiš, evo i Cica se čudi...
P.S Cico narezaću ti snimak, ako budeš želela :)

I ja isto kao i Cica, ali ja se nisam ni ljubila u moru (ona je smelija), ali obožavam more i sve morske aktivnosti :heart: koje se svode na odmor od svega :lol: Tako na moru ne treba praktikovati sex, osim ako kao morski ne živite na moru-pa ste se stopili sa prirodom.
Kolko sam ja zapamtila on je otocanin, ribar po struci, ali od onih elieitnijih sto samo idu u lov na sabljarke:D

Back