da li neko ima slicnog iskustva i da li je to manje vise normalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona se samo sali.Hellen:Јок, то је болесно!!! :shock:
Нормално је само са пашеноговом шурњајом!
![]()
![]()
![]()
vecavestica:ona se samo sali.Hellen:Јок, то је болесно!!! :shock:
![]()
![]()
![]()
to je isto :wink:
Bad_Wolf:vecavestica:ona se samo sali.Hellen:Јок, то је болесно!!! :shock:
![]()
![]()
![]()
to je isto :wink:
Nisam bas siguran da je isto ili jeste? :shock:
skajvoker:da li neko ima slicnog iskustva i da li je to manje vise normalno
zavodljiva1976::shock: A sto lupate glavu oko toga,nije mi jasno?Bolesno jeste u svakom slucaju!
Pod "bolesno" ne podrazumevam KRVNO SRODSTVO (daleko bilo),i slazem se da postoje takvi slucajevi...ali to mi lici na ono:"ostaje u krugu porodice"..malo sam skepticna po tom pitanju.... :?JOVANA77:u svakom slucaju, nije bas uobicajeno ali ima slucajeva, i nije bolesno jer nemaju bas nikakvo krvno srodstvo!!!!!!
kosmopolit:Z A K O N je sa svojom svastikom![]()
![]()
jagodica:ahahah ovo ko jelovnik
: )))
sex-sex, sex sa svastikom, sex sa zhivotinjama...))
Hellen:jagodica:ahahah ovo ko jelovnik
![]()
![]()
![]()
Луда си!
![]()
skajvoker:ama ljudi ja i moj rodjeni brat smo furali sa dve rodjene sestre posle nekog vremene brat ozeni jednu sestru ja do skora ostao sa ovom drugom imali smo sex kao momak i devojka ali je to preslo na neki drugi nivo
skajvoker:neki mi zameraju sto sam bio snjom u vreme kad je ona bila tetka a ja stric detetu mog burazera ljudi mesaju rodbinske veze i misle da to nije u redu
jagodica:ahahah ovo ko jelovnik
skajvoker:ama ljudi ja i moj rodjeni brat smo furali sa dve rodjene sestre posle nekog vremene brat ozeni jednu sestru ja do skora ostao sa ovom drugom imali smo sex kao momak i devojka ali je to preslo na neki drugi nivo