alo pepeljuga,istripovala si...sunchica:Lens:Gazdarice, jel ima ovaj topic negde![]()
![]()
Moze ovako...
U jezeru sa nekim zgodnim dugokosim frajerom , labudovi se oko nas brchkaju ...sunce zalazi , u dljini se vide konji i prekrasni dvorac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alo pepeljuga,istripovala si...sunchica:Lens:Gazdarice, jel ima ovaj topic negde![]()
![]()
Moze ovako...
U jezeru sa nekim zgodnim dugokosim frajerom , labudovi se oko nas brchkaju ...sunce zalazi , u dljini se vide konji i prekrasni dvorac
ok,idemo dalje....uh.... :wink:Milojko Vasic:devojko_bgd ? Rekoh "Izvini". Ajde, nemoj sad ti da se duris. Jeste malo sam preterao. Necu vise. Ajde, odljuti se. Please.
Lens:Milojko Vasic:devojko_bgd ? Rekoh "Izvini". Ajde, nemoj sad ti da se duris. Jeste malo sam preterao. Necu vise. Ajde, odljuti se. Please.
Pred njom su i najcvrsci klecali
Milojko Vasic:Evo probacu da ti vratim "prizor"
...
On je visok. Lep. Siroka ramena, misicave ruke. Tamnih ociju i gustih obrva. Izlazi iz vode, nag, a kapi vode mu svetlucaju po telu. Preplanuo je od sunca. Kosa mu je mokra i slepljena. Prilazi joj sigurnim korakom. Gleda je. Bez reci. Dugo.
Ona je potpuno zbunjena. Neznanac na plazi, nag, oko njih nema nikoga. Zna da bi trebalo da mu da neki znak da joj ne prilazi. Iscekuje. Uziva u prizoru jos malo, pa jos malo i svakog trena odlaze svoju negativnu reakciju. Oseca zelju da mu pripada. Da mu se potcini.
Sasvim joj je prisao, pruzio ruku i svojim dubokim ali neznim glasom rekao: "Hoces da plivamo zajedno ?" Ona ne odvaja pogled sa njegovih uzanih kukova i glatkih prepona. Zna da treba da odbije neznanca, ali, kao da je telo ne slusa. Ustaje, skida bikini. Pruza mu ruku, pokazuje da zeli da je on vodi.
U daljini, na jezeru, par belih labudova izvodi svoju ljubavnu igru. Nezno, polagano, tiho.
Za nju je vreme stalo. Nestala je i plaza. Ostalo je samo zaazece sunce, jezero i labudovi.
Kad su usli u vodu do pojasa okrenula se ka njemu i nezno ga zagrlila oko struka. Osetila je njegove jake ruke oko svojih ramena a zatim njeove tople usne na svojim. Prihvatila je poljubac, sladeci se njegovim usnama.
ariela:lens sreco jednom smo pricali...delovao si mi sasvim normalno...sta se desilo u medjuvremenu sa tobom? salim se sex sa labudovima je ok ako tako zamisljas mlade devojke oko sebe...pozdrav od mene...
Lens:Napravismo mi ovde osnovu za jedan nezni spot, jos samo da nadjemo izvodjaca koji ima adekvatnu melodiju... :wink:
Gazdarica:Nego da dignem i ovaj topic... Mozda nekom dobro dodje...![]()
Gazdarica:E, ovo je vec pravi opis suncice...
Dugokosi frajer, mmmmm...
Pa jos medju labudovima...![]()