Gazdarice, jel ima ovaj topic negde 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Lens:Gazdarice, jel ima ovaj topic negde![]()
Gazdarica:E, Lens necemo se sad naduravati... OK...?
Ja zaista nemam nista protiv bilo koga na forumu i nema potrebe da me dozivljavate kao neku vjesticu ili partibrejkera...
Samo obavljam povjerenu mi duznost... To je sve...
A konjiLens:Ako ne nadjes labudove, javi, cu pitam Vuka Bojovica da ti pozajmi njegove iz zoovrta...a ni ovo sa paunovima ti nije hrdjava ideja...labudovi u jezeru, paunovi na obali...najs![]()
sunchica:Lens:Gazdarice, jel ima ovaj topic negde![]()
![]()
Moze ovako...
U jezeru sa nekim zgodnim dugokosim frajerom , labudovi se oko nas brchkaju ...sunce zalazi , u dljini se vide konji i prekrasni dvorac
Gazdarica:E sad zamisli kako je meni koja bitku vodim i na forumu i na poslu... I kazu, budi sef, ma idi bjezi... Ljepse je biti samo mali sarafic, obavis svoje, prst u uho i boli te briga...
Inac,e ja sam se sad bas ozbiljno bacila u razmisljanje gdje da nabavim jezero i labudove...![]()
Za frajera cu se vec nekako snaci... :wink:
Milojko Vasic:Alo ljudi, pa vi ste totalno skrenuli sa teme ! Mislim, ne moze to tako !
Ja mislio da cu u trmi da procitam ko je koliko puta j*b* koliko labudova i kako mu se dopalo, a vi ?! Te kako je tesko biti sef, te kako mi razumemo Gazdaricu ! Svasta !
Ako hoces da se prepires,nisam za...Milojko Vasic:Iz kojeg si ti filma devojko_bgd ? Ma, kad je seks u pitanju labudovi se ne plase i voda se ne uzburka. Nisi to znala ?
Milojko Vasic:devojko_bgd ? Rekoh "Izvini". Ajde, nemoj sad ti da se duris. Jeste malo sam preterao. Necu vise. Ajde, odljuti se. Please.