Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Kako ne ebes ? Pa imas devojku samo je nevodi u srbiju na ferije
Čupam čupam ruzno je vidjeti da ih svrdlam![]()
Ne ebem i nemam vise
Sutnula me
Ispljula me ko heißen Kartoffel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne ebes ? Pa imas devojku samo je nevodi u srbiju na ferije
Čupam čupam ruzno je vidjeti da ih svrdlam![]()
Vazda sam bila u finom društvu i koje nije htelo gatje da mi skida
Znaći
Kako zračiš tako i privlačiš ili sta ti iz očiju viri to i privučeš![]()
Ne ebem i nemam vise
Sutnula me
Ispljula me ko heißen Kartoffel
Echt?
Iako si kampfmaschine u krevetu ?
Šta si zabrljao ?
Schade
Jeste,sve si naivna ti..znas dobro o cemu pricam..
gatje kad nisi do sad smakla,neces ni odsad.a isto znamo da nevine babe u 65god nema..
![]()
Ovoh puta nije do mene
Nisam ja zabrljao
- - - - - - - - - -
Propusta mnogo
U pogresnom drustvu se krece
Pirace je pameg gde joj je zivot proso
- - - - - - - - - -
Propusta mnogo
- - - - - - - - - -
Propusta mnogo
Na so schlimm kann es nicht gewesen sein ? Mozda si previše brzo doneo odluku .
Mozda, mozda, mozda
Tako je kako je
Glück aufgebraucht
Bolje da placem sto ne mogu vise a ebo sam
Nego sto nisam a ni ne mogu vise
Kakvo plakanje,baci se na poso.Svi će da plačemo neko što nije skidao gatje a neko jer ih je skidao a nemože više
poenta je plakanje
![]()
Da ne nosi bulu i haljinu do zemlje,onda je razumem.U ceterdesetim ona bi vec da zaplace![]()
]Razeni[/B] hleb, kao i ovseni ili psenicni,.
Nema ovo sve veze sa ukusima za lepotu i privlacnost polova.
Lik je napravio neku situaciju koja u stvarnosti i ne postoji ( cista hipoteza) i da bi ta zena pristala da ga yebe uzduz i popreko on nalazi njoj neke mane i naziva je gastarbajterkom koja ima BMW i neku lovu , ali cisti klozete,
koja ima problema sa padezima, a i on sam ne zna svoj maternji jezik ( a druge strane jezike i tako ne zna, za razliku
od te sto ima dlake na nogama) i sada tu nastaje problematika jer njemu smetaju i dlake na sopstvenom qrtzu
Ja ne razumem smisao ovog topika, ali oket, ovde jako retko zalazim. Mozda je to neki modus vivendi ovog PDF-a.
AE kad ces se ikupis za zuti?
Ti smeta gastos?
Sta znam, ove cure do 25 bogme, ima sta da se vidi, sad kakve su im noge i ostali delovi tela nisam imao prilike da detaljnije pregledam, ali mi deluju kao seljancice po ponasanju. Dzaba veliki grad, Prada ili koja vec marka odece, u glavi su one seljancice jos uvek, cast izuzecima.
Sta znam, ove cure do 25 bogme, ima sta da se vidi, sad kakve su im noge i ostali delovi tela nisam imao prilike da detaljnije pregledam, ali mi deluju kao seljancice po ponasanju. Dzaba veliki grad, Prada ili koja vec marka odece, u glavi su one seljancice jos uvek, cast izuzecima.