Sex sa gastarbajterkom

Echt?

Iako si kampfmaschine u krevetu ?

Šta si zabrljao ?

Schade

Ovoh puta nije do mene
Nisam ja zabrljao

- - - - - - - - - -

Jeste,sve si naivna ti..znas dobro o cemu pricam..
gatje kad nisi do sad smakla,neces ni odsad.:)a isto znamo da nevine babe u 65god nema..:malav:

Propusta mnogo
U pogresnom drustvu se krece
Pirace je pameg gde joj je zivot proso

Ovoh puta nije do mene
Nisam ja zabrljao

- - - - - - - - - -

Propusta mnogo

- - - - - - - - - -

Propusta mnogo

- - - - - - - - - -

Propusta mnogo

Na so schlimm kann es nicht gewesen sein ? Mozda si previše brzo doneo odluku .

]Razeni[/B] hleb, kao i ovseni ili psenicni,.

Nema ovo sve veze sa ukusima za lepotu i privlacnost polova.
Lik je napravio neku situaciju koja u stvarnosti i ne postoji ( cista hipoteza) i da bi ta zena pristala da ga yebe uzduz i popreko on nalazi njoj neke mane i naziva je gastarbajterkom koja ima BMW i neku lovu , ali cisti klozete,
koja ima problema sa padezima, a i on sam ne zna svoj maternji jezik ( a druge strane jezike i tako ne zna, za razliku
od te sto ima dlake na nogama) i sada tu nastaje problematika jer njemu smetaju i dlake na sopstvenom qrtzu:hahaha:

Ja ne razumem smisao ovog topika, ali oket, ovde jako retko zalazim. Mozda je to neki modus vivendi ovog PDF-a.

Boldovala si jednu reč koju sam napisala, pretpostavljam aludirajući na to da je neispravno RAŽANI hleb.
Obavestiću te da su oba izraza ispravna: ražani i raženi.
Toliko.
:D

Sta znam, ove cure do 25 bogme, ima sta da se vidi, sad kakve su im noge i ostali delovi tela nisam imao prilike da detaljnije pregledam, ali mi deluju kao seljancice po ponasanju. Dzaba veliki grad, Prada ili koja vec marka odece, u glavi su one seljancice jos uvek, cast izuzecima.

Back