gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
el može to, a da se u to ne upliću neke stvari iz prošlosti i isterivanje pravde za neke nerešene nesuglasice i tako ta srranja? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el može to, a da se u to ne upliću neke stvari iz prošlosti i isterivanje pravde za neke nerešene nesuglasice i tako ta srranja?![]()
el može to, a da se u to ne upliću neke stvari iz prošlosti i isterivanje pravde za neke nerešene nesuglasice i tako ta srranja?![]()
Da je seks bio dobar ne bi mi bila bivša. Tako da nema potrebe da se iz očaja hranim starim govnima.
koji će mi to u životu...istorija istoričarima
pravo da ti kazem...nemam pojma
Sta fali ako nije stara.
ti da nemaš odgovor..
- - - - - - - - - -
opet neka starosna diskriminacija..
E, paaa...Ne može.
Zato miruj tamo![]()
pa ako hoces da te lazem, onda mogu da imam odgovor![]()
pada..ulecem ja povremeno..
razdvojenost cini da sexic bude sladji
dodatno objasnih..ne pratis fabulu radnjeznaci, za sladak sex doFatiti se s bivsim![]()