sex&problemi

Liblet:
Ljudi, hvala vam na ovim savetima, ali mislim da se radi o osnovnoj razlici između muškaraca i žena.
Ja sam verovatno, ma koliko mi teško to padalo da priznam, ponekada preterano reagovala(neko je gore i sam to zaključio), a i on je ponekada bio hladnokrvan i mislio samo na sex. Ali, naša veza je duga i ima svoje uspone i padove.
Poenta ove teme nije bila da ja dobijem savet, već sam želela da čujem vaša iskustva sa muškim reakcijama u vezi i naravno od muškaraca da li se slično ili isto ponašaju ili ne.
Ja sam u vezi generalno zadovoljna, a naravno da se desi pvremena svađica.
Ali, brzo i prođe.

U svakoj vezi , shemi i braku ima svadja ....uspona ....padova ... ali veruj mi ja sam u zivotu takva flegma da i kad osoba lepsheg pola vrishti ja coooliram :)

ako nema sexa,muski prave paniku.ipak,nemoj misliti da oni ne cuju tvoju viku i dreku.oni jednostavno ne vole rasprave,pa je najlakse da ih ne cuju.kad tebi sve prisedne i odbijes sex,oni tek onda shvate da nesto nije u redu.najbolje bi bilo da jasno i glasno kazes:"dragi,to i to mi smeta kod tebe"veruj mi bice ti zahvalan!

Liblet:
Zašto muški shvate da u vezi postoji problem samo kada nema sexa? To je jedini alarmantni znak na koji reagujete..Jbg, ne volim da generalizujem, ali sam se nešto iznervirala...Dal ima neko ko ume da primeti i druge probleme u vezi ili stvarno problem muškarcima predstavlja samo kad nema sexa..?! Mogu da se žalim i svađam 2 dana, do god je sex svakodnevan, on neće odreagovati. Ali zato ako jedno veče odbijem, odmah me preplašeno pita šta se to dešava sa nama?! Jbem ti muški mozak...
Nemojte sad na mene mnogo da se ljutite vi muškarci...
pa ja sam mushko ..

Liblet:
Zašto muški shvate da u vezi postoji problem samo kada nema sexa? To je jedini alarmantni znak na koji reagujete..Jbg, ne volim da generalizujem, ali sam se nešto iznervirala...Dal ima neko ko ume da primeti i druge probleme u vezi ili stvarno problem muškarcima predstavlja samo kad nema sexa..?! Mogu da se žalim i svađam 2 dana, do god je sex svakodnevan, on neće odreagovati. Ali zato ako jedno veče odbijem, odmah me preplašeno pita šta se to dešava sa nama?! Jbem ti muški mozak...
Ovaj... kako da ti kazem... to je tipicno i za neke zene koje poznajem...

Maslachak:
...zzivotni paradox, kako jednom rekoh...
...kada je sex u vezi dobar, tada su svi ostali aspekti u vezi bitniji - razumevanje, iskrenost, zajednicha interesovanja, zezanje i to...
...kada je sex u vezi losh - nebitno je kolko se dobro razumete, zezate i iste filmove volite.... seks je tada najveci-jedini-osnovni problem....
Ma.. ko sisa filmove i slicno...
Ako su svi ostali aspekti veze dobri, moje je misljenje da se na sexu moze poraditi, ako to oboje zaista zele.
A s godinama postaje zaista jasno da filmovi, muzika i slicne stvari uopste nemaju neku bitnu ulogu u razvoju veze.

Gazdarica:
Nda, muskarci su sa Marsa, a zene sa Venere... Ajde, ne smaraj, leba ti...
Eto opet ja ne valjam :shock: ,to što sam napisao je stručna konstantacija naučnika, ja mogu samo da se složim ili ne složim sa tom konstatacijom, a vidi se i na forumu velike razlike u mišljenju u vezi nekih tema između polova tako da tvoje mišljenje može biti okarakterisano samo kao tvoje lično iskustvo i za druge svrhe se ne može upotrebiti 8-)

Liblet:

To je samo trenutak kada ih napusta i poslednja nada da nije sve u problemu... Pre je pitanje zasto zenske osobe misle da muskarci percepiraju vezu samo preko sexa?

Back