carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Da li je moguc sex pre braka ili je to samo mit?![]()
To je samo mit
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, za takve kao ti je sigurno mit
a, zarad osecaja solidarnosti sa svim zenama sveta, iskreno se nadam da je, sto se tebe tice, i brak mit
Ma kakav mit... moja komšinica ima dvoje dece, a o braku i ne razmišlja....![]()
ma gde ti živiš klakav sex pre braka...evo ako meni ne veruješ pitaj Modernu
![]()
da li je moguc sex to jutro uoci vencanja?
da l je TO neko probao?
Jao, al' si nevaljala devojcica! Ja sam to htela da uradim tako sa svojim deckom, pa da imamo seks pre braka, mada kazu da posle nesto pecka i boli, pa se plasim da mi se tako nesto ne dogodi, dok budem bacala bidermajer kasnije.
Nesto peska i boli...![]()
![]()
Koji si ti lik...![]()
Da, lik, lik, ali ja ozbiljno o tome razmisljam.
О пецкању приликом бацања бидермајера?!![]()
Jao, al' si nevaljala devojcica! Ja sam to htela da uradim tako sa svojim deckom, pa da imamo seks pre braka, mada kazu da posle nesto pecka i boli, pa se plasim da mi se tako nesto ne dogodi, dok budem bacala bidermajer kasnije.
To te je peckao EEG - ako vise nisi u prostoriji, nema cega da se plasis - test je gotov.
Ma, pusshi ga Bad Wolf! .
Ju ju, sram te bilo, zar tako jedna mlada dama?
Pa, sta, Violet!? Dosadan je, muva me na pp, a kada ga otkacim tu mi salje neke sifre "EEG". Sta se pravi pametan?!
Ne znam šta se događa između vas dvoje i ne bih da se mešam.
Pa, sta, Violet!? Dosadan je, muva me na pp, a kada ga otkacim tu mi salje neke sifre "EEG". Sta se pravi pametan?!