Миле Игњатовић
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
Da li je moguc sex pre braka ili je to samo mit?

Naravno da je nemoguć, to je samo priča za napaljene pubertetlije.Da li je moguc sex pre braka ili je to samo mit?![]()
Ko je taj?Kolega Leopold rekao sam vam da me ne uporedjujete sa njom
Nisi meni... Ali, podsecas na nju...Kolega Leopold rekao sam vam da me ne uporedjujete sa njom
Poznajes me...Moguć je i izvodljiv je! Ajde šta tu palite dete, 100% je moguć. I poznajem neke ljude koji su to iskusili lično.
Ја не познајем неке људе који то нису искусили...Moguć je i izvodljiv je! Ajde šta tu palite dete, 100% je moguć. I poznajem neke ljude koji su to iskusili lično.
Лексо, док се ти и ја упознамо, ти ћеш већ спадати у оне које ја већ познајемTo se daa popraviti![]()
Kažu da jeste, ali ja nisam još probala, strah me nepoznatog...Da li je moguc sex pre braka ili je to samo mit?![]()
Što misliš da sam govorila o sebiЛексо, док се ти и ја упознамо, ти ћеш већ спадати у оне које ја већ познајем, а ја ћу бити од оних код којих је немогућ секс у браку...
![]()
vi marsovci možda, mi pošten svet nsimo upoznati stom pojavom!Argumentuj svoj stav! Nemaš nikakvu osnovu da to tvrdiš. Nemoj da generališeš.
Искрено? Нисам мислила да говориш о себи, али си руменела, па сам то тумачила као да хоћеш да мислиш да мислим да говориш о себи...Što misliš da sam govorila o sebi![]()
Ne poznajem te ali sada kada si to izjavio želim da te upoznam. I poneću svesku sa autogramimaPoznajes me...![]()
Joooooj vanda, želiš da sačuvaš moje poštenjeИскрено? Нисам мислила да говориш о себи, али си руменела, па сам то тумачила као да хоћеш да мислиш да мислим да говориш о себи...![]()
moguc jeDa li je moguc sex pre braka ili je to samo mit?![]()
Joooooj vanda, želiš da sačuvaš moje poštenjene pamtim da je neko tako nešto želeo da učini za mene
skoro
![]()
Naravno da nije...Ne poznajem te ali sada kada si to izjavio želim da te upoznam. I poneću svesku sa autogramimanije problem?
Oces i ti u njenu svesku...
Јесте, ја сам жена која врца од моралисања!
Убележи ме у тефтер, као чувара поштења!![]()