levrone
Domaćin
- Poruka
- 4.131
@iluzionista
'Ladno smo u isto vreme kucali isti tekst, što znači da je istina.
'Ladno smo u isto vreme kucali isti tekst, što znači da je istina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa, kad te budu svi zajebavali, od đeda pa nadalje, setićeš se naših reči....Snezna_kraljica:ma, bas ste slatki![]()
whitenicky:Samo Sex Srbina Spasava ....... to su cuvena 4 slova S))))
Naravno sex pre braka , ja sam tako radio , a vi kako hocete))))) !!!!
znam, sta mislis zasto sam prvo stavila onu?levrone:Lepša ti je ona prethodna slika...![]()
Psihologue:Ma ako su nevini to je njihova veličina i to će se više vrednovati u braku...
U principu nije bitno jesu ili nisu..
zelenooka:Pa pošto sam Sinnketu lično oduzela nevinost, plašim se da neće ući nevin u brak...;-)
(za ovog drugog ne garantujem ;-) )
teresa:Ma ja sam za nista pre braka....
Sad bih puŠtila još neke, ali da ne kvarim temu :shock:Snezna_kraljica:Lexo, divan ti je avatar... Toliko mi se svideo da sam nasla tu veliku sliku na Nasinom sajtu, i sad mi je na desktopu. Prelepo!![]()
kao mladjahna devojcica govorila sam da nece biti sexa sigurno dok se ne udam...a tako su mislile i moje drugarice... e sad kazemo umesto nece biti sexa pre braka...nece biti braka pre sexa...pa zar ne?paul:da li je ovo pitanje jos uvek aktuelno i kakva su vasa iskustva po ovom pitanju.Izvinjavam se GEJSI sto sam njen tekst iskoristio za ovu temu.Nadam se da se nece ljutiti.
ariela:kao mladjahna devojcica govorila sam da nece biti sexa sigurno dok se ne udam...a tako su mislile i moje drugarice... e sad kazemo umesto nece biti sexa pre braka...nece biti braka pre sexa...pa zar ne?
... a još, uz sve to, čak nisu ni TVOJE !!!Petar_Pan:Kako nekad ima glupih tema na forumu...![]()
Kako nekad ima glupih postova na forumu...krvolok:... a još, uz sve to, čak nisu ni TVOJE !!!![]()