Sex podmladjuje

ne moraš da pripaziš.
moraš da živiš na veoma svedenom i skromnom režimu ishrane.
i da vežbaš ako možeš da se nateraš i ako si disciplinovan.
sve drugo je nedelotvorno jer kifla oko stomaka postane ubrzo pojas za spasavanje, pa ubrzo bure. pa ubrzo ceo postaneš nešto nedefinisano,
nemoj
zaobiđi kućicu sa slatkišima u tom slučaju:lol:

Umesto da brojite kalerije do beskonacnosti i nazad bolje je pomeriti doope i mal ose oznojiti.

Tako sam ja krenuo u ranim tridesetim.. vidim ja vrag odneo šalu pođoh ja u predškolsko i diže mi se na vaspitačicu...
Batalim ja na vreme i sad lagano šah u parku.. politika pod mišku i da Bog poživi Dinastiju Krkobabića Prvovenčanog..

Mozda one koje imaju odnose iz pogresnih razloga.
Ako si intiman sa nekim ko ti prija i sa kim zaista uzivas, od zadovoljstva mozes samo da procvetas.
I od seksa rastu grudi :rumenko: :lol:
ja imam osecaj da vecina ima i medjuljudske odnose iz pogresnih razloga a kamoli sex
al je bar kod seksa dokazanao sta hornoni rade i da pomazu
ako taj seks prodje u frustraciju kao i veza onda naravno ima los uticaj

qCK11wY.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zato li sam ja ovako mladolik i kočoperan. :lol:

- - - - - - - - - -

http://www.krstarica.com/zdravlje/seks/seks-podmladjuje/

budalaština na kub ! :zcepanje:
po toj idiotskoj teoriji seksulano ekces je zdrav, a istina je suprotno, od sek.ekcesa( svake vrste), možeš samo prijevremeno da ostariš, da se razboliš...i da izgledaš u licu prilično oronulo i iscrpljeno, ispijeno..lagali te doktori...(doduše, mnogi od njih iz neznanja..)

- - - - - - - - - -

zapravo ne mnogi, već bar 99 % tih doktorčića živi u zabludi...:lol:

Back