V
Vragolasta Amfibija
Gost
pa sta ima lose u tome da ti se sin trpa u bulju
zar iver ne pada blizu klade? hihihihi
zar iver ne pada blizu klade? hihihihi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Aleksej, pripazi na rjecnik!!!
Decko, dobio si opomenu i bolje ti je da je poshtujes!Aleksej_BASO:Ej prodji me se molim te, ti si postavila temu "na koga dr... sa foruma" mislim ne smem ni da napisem tu ruznu rec...ops:
ljepotica_mini:Gosp.Akesej ako ste Vi jedan od onih bezosjecajnih tipova koji bi tako lako i hladno svoje rodjeno dijete mogli da sutnete u "dupe" i ostavite na ulici ne mora da znaci da su svi ljudi na ovoj zemaljskoj kugli okrutni i bezosjecajni poput Vas...Okrenite se malo oko sebe i pogledajte da li je to bas tako kako vi kazete.
![]()
da ne bude zabuneDont_Break_The_Oath:Ja nesto ne razumem,,,ocigledno da jos uvek zivim u nekim drugim vremenima.
Alo,ljudi,,,a sta je sa totalno spontanim upoznavanjem te osobe.
Ne sex odmah (kako je inace obicaj a neretko i pravilo),,nego postepeno upoznavanje partnerovog tela,,,poljubac tu i ovde,,lagano ruka oko njenog struka,,grudi.
To je bozanstvo,postepeno osetiti svaki delic tela,ljubiti svuda,uzivati u tome.
A nikako ni pod kojim uslovima odmah se baciti na sex. Mislim da je to jedno od najtezih povreda intime,a i uvreda za partnera koji nosi u sebi mnogo vise od pozude.
Nosite se svi koji bi hteli samo pojednostavljivanje stvari i odmah krecete u akciju.
ONA ili ON su bozanstvo u kome se najsladje uziva.
ljepotica_mini:dva dana poznanstva i tri sata druzenja? :shock:![]()
reunion:Sve je dobro -kad se dobro svrshi, zar ne?!
Dont_Break_The_Oath:Ja nesto ne razumem,,,ocigledno da jos uvek zivim u nekim drugim vremenima.
Alo,ljudi,,,a sta je sa totalno spontanim upoznavanjem te osobe.
Ne sex odmah (kako je inace obicaj a neretko i pravilo),,nego postepeno upoznavanje partnerovog tela,,,poljubac tu i ovde,,lagano ruka oko njenog struka,,grudi.
To je bozanstvo,postepeno osetiti svaki delic tela,ljubiti svuda,uzivati u tome.
A nikako ni pod kojim uslovima odmah se baciti na sex. Mislim da je to jedno od najtezih povreda intime,a i uvreda za partnera koji nosi u sebi mnogo vise od pozude.
Nosite se svi koji bi hteli samo pojednostavljivanje stvari i odmah krecete u akciju.
ONA ili ON su bozanstvo u kome se najsladje uziva.