sex ili ne ???

snoshaj efendija:
babyDior:
E nocas je pao neki razgovor.
Znaci sex,nismo u vezi,on nece pricati nikome,a i ne bi mu odgovaralo zbog cura koje planira da smuva.
Trajace dok on ili ja ne budemo imali neku duzu ozbiljniju vezu :wink:

'Ajde?

Mislim da vec pola njegovog drustva zna kakvu je ovcicu nasao.
Ne,nije on tip koji se hvali drustvu kako spava sa djevojkama. Znamo se vec nekih godinu dana,druzili smo se prilicno,poznajem ga po tom pitanju.

babyDior:
snoshaj efendija:
babyDior:
E nocas je pao neki razgovor.
Znaci sex,nismo u vezi,on nece pricati nikome,a i ne bi mu odgovaralo zbog cura koje planira da smuva.
Trajace dok on ili ja ne budemo imali neku duzu ozbiljniju vezu :wink:

'Ajde?

Mislim da vec pola njegovog drustva zna kakvu je ovcicu nasao.
Ne,nije on tip koji se hvali drustvu kako spava sa djevojkama. Znamo se vec nekih godinu dana,druzili smo se prilicno,poznajem ga po tom pitanju.

U tom slucaju, ja se izvinjavam.Prijatan snoshaj!

snoshaj efendija:
To nije pametno, to je prepametno!Tim pre sto si TI raskinula i dala mu odresene ruke da ima novu ribu a da krese i tebe onako, rekreativno. Jos ako imas neku rupu na telu koju on u toku vase veze jos nije istrazio, to moze doprineti osvezenju tog novog odnosa ili cak da ljubav ponovo bukne.
Ma volece te najvise na svetu.Samo napred.
Ovo je ubedljivo najjaci lik na Forumu :wink: :lol: :lol:

Usamljena mala:
snoshaj efendija:
To nije pametno, to je prepametno!Tim pre sto si TI raskinula i dala mu odresene ruke da ima novu ribu a da krese i tebe onako, rekreativno. Jos ako imas neku rupu na telu koju on u toku vase veze jos nije istrazio, to moze doprineti osvezenju tog novog odnosa ili cak da ljubav ponovo bukne.

Znaci, Gazdaricin rezervni nick je 'Usamljena mala'?!

snoshaj efendija:
Usamljena mala:
snoshaj efendija:

Znaci, Gazdaricin rezervni nick je 'Usamljena mala'?!
ne dragi moj,ocito isto mislimo :wink:

Back