Sex i samopouzdanje

Paula

black cat
VIP
Poruka
38.748
Da li je za dobar sex bitno da imamo jako samopouzdanje /da osećamo da smo dobri ljubavnici, zgodni, privlačni.../

ili dobar sex možemo imati sa nekom osobom i kada se osećamo loše?

Izbegavate li sex kada se ne osećate generalno dobro? Ili iz njega crpite snagu da se osećate bolje?

Da li je za dobar sex bitno da imamo jako samopouzdanje /da osećamo da smo dobri ljubavnici, zgodni, privlačni.../

Izbegavate li sex kada se ne osećate generalno dobro? Ili iz njega crpite snagu da se osećate bolje?
Samopouzdanje je veoma bitna stvar za muskarce ,dobar sex mozes imati sa nekom osobom i kad se osjecas lose samo ako imas samopouzdanje. Zato zene ponekad isfolirati muskarce da su fantasticni ljubavnici je veoma bitno ako vam je stalo do njega.

Meni je za dobar seks potrebno da sam u glavi/a i fizički ok, kao i da smo partnerka i ja u tom momentu na istoj talasnoj dužini.
Ovo da osećamo da smo dobri ljubavnici/zgodni i ne baš tj. desilo mi se par puta da sam bio u takvom razmišljanju u glavi a seks je ispao ne toliko dobar - zapravo mrcvarenje.
U osnovi možemo, mada meni ostaje pitanje šta posle tog seksa?
Lično izbegavam kada ja ili partnerka nismo dobro, probao sam i suprotno od toga ali rezultati nisu bili toliko dobri - delovalo je "isforsirano", a kada smo to pokušali još nekoliko puta sam odnos je počeo da nam se krnji.

Mada ono kontam da zaivisi od osobe do osobe ...

Kada se sa nekim voliš, onda kada si loše jedva čekaš da si u društvu te osobe, da se zagrlite, takav sex isceljuje. To su odnosi prihvatanja i poverenja.

Pitanje je kada se ne volite... baš. Onda se sex izbegava podsvesno. Ili ne?

isfolirati? bitnije mu je to da čuje od istine? :)
Za samopouzdanje siguno i ako ti seks ne odgovara a sve ostalo super vrijedi pokusati, ne svim muskarcima ali nekad to nedostaje np moj partner je uvijek pun energije kao da je terminator, izgleda da sam ozenio pipi dugu carapu i to je dobro, skoro uvijek moze, nema kocnica ,puna energije ali mi ponekad nedostaje taj momenat superiornosti nad zenom np kad zena ostane u krevetu dok ne dobije osjecaj u nogama a ti ustanes ,otvoris pivu i cekas u dnevnom boravku. Osjecaj od kojeg ti je ego kao planina, to kod nje ne moze, cak i dobijem komentar kad popustim( kad hoces samo na brzinu da se istreses,moze jednom ali drugi put je komentar) Trebalo bi izmisliti neko dugme kojim mozes zene nekad da pojacas ili smanjis kako ti odgovara.

Žene su više samopouzdanije što se osećaju voljenije.
Kada se ne osećaju voljeno onda se.. osećaju jadno ? :)

U svakom slučaju barem kod mene samopouzdanje nema veze sa mojim umešnotima već samo sa mojim generalnim osećanjem i raspoloženjem. I da li se osećam voljeno i/ili željeno, naravno.

Pa mislim tokom sexa... ako zna da se sexa sa nekim ko je ne voli ili kome nije ništa posebno, onda se posle toga ne oseća dobro. Moda je jadno preterana reč, nego ukratko. :)
Ja licno nikada ne bih mogla da imam seks sa osobom a da znam me ne voli..
Ali to sve zavisi od osobe do osobe…

Mozda ako kasnije ukapiras da mu nije stalo pa se osetis “jadno”? Mada, nije vredno ni tada za taj osecaj.

Back