Sex i pravljenje dece sa 10 godina???

Ljudi vi ulazite bas u krajnost na ovom svetu postoji svasta pa i to da dete od 10 godina pravi dete ali to nije tako zastupljeno,retki su slucajevi.ok je kada bi govorili o majkama koje imaju 15 godina..ali ne preterujte!
wtf?nie mi jasno dete od 5 godina da rodi dete?kako
ja sam pre citala o onoj nemici sto je rodila sa 12 godina,decko je imao 17.

Cak i ti tako balav znas! Bravo,bice svaler od tebe!;) To ti je isto primer nadigravanja,pa ko koga zaebe! Kako se muskarac postavi prema zeni tako ce biti i tretiran! Ako bude djubre prema njoj ona ce mu biti poslusna,a ako joj pruzis sve varace te,vozati oko malog prsta i na kraju emotivno slomiti! Primer
Javljam se ja likusi na ulici cao i ona me odjebe! Sledeci put ja viknem sa druge strane ulice (njeno ime) dzukelo i ona dodje da se pozdravi!
Logicno bi bilo da me otera u pic*ku materinu,ali ona se pola sta ispricala samnom!Bolesno zar ne?:D
Caka je prosta ako ih tretiras kao djubre one ce se truditi da poprave sliku o sebi i bice sve bolje,a ako stvoris sliku o njima kao sveticama one ce biti sljam najgori!

Svaka ti dala,apsolutno tacno ,osjetio na svojoj kozi xD

Svaka ti dala,apsolutno tacno ,osjetio na svojoj kozi xD

Gde nalazite te pacijente ljudi?:lol:
@ overkill
Ja ili bih produzila kao da si me pomesao sa nekom ili bih te oterala u 3 lepe...Msm koji debil mozes biti kada ti neko kaze dzukelo, a ti si u fazonu 'de si sta ima...:think: A mozda te ta tvoja pacenica nije ni prepoznala 1. put, a kada si se razgalamio onda je shvatila..:roll:.

Back