Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.399
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je jedina još u hrvatskom vlasništvu što je ostala?
Sve je to moje, naše Simo... znaš kako kaže Matan u Prosjaci i sinovi: "I dolari su naši, i dolari."To je jedina još u hrvatskom vlasništvu što je ostala?![]()
Постане члан и потпише то или остаје без њих?Onaj ko u Srbiji ima 10 mil
Не постоји јер они имају амерички долар као валуту?evra ili onaj ko u USA ima 10 mil evra....
Не може да постоји?Ko ima vece obezbedjenje tih para ili da li uopste ima obezbedjenje pored sebe....
Одакле то да зна неко одавде?Ili recimo u Holandiji....
pre 12 godina sam se vratio u Srbiju...mislim da je sve do tad bio porez na ušteđevinu počev od 20 000 evra..Sad je na oko 4,5 % od toga oko trecina je porez np, ne znam kad si otisao ali mislim da je granica uvijek bila visa
Kuce ne ulaze u porez , druga kuca ili vikendica se oporezuje porezom na bogatstvo.Постане члан и потпише то или остаје без њих?
Не постоји јер они имају амерички долар као валуту?
Не може да постоји?
Одакле то да зна неко одавде?
https://n1info.rs/svet/u-holandiji-rekordnih-223-000-kuca-skupljih-od-milion-evra/
i onda ti zamrznu sredstva kao stranom drzavljaninuU stranoj banci![]()
Meni se to sad desilo sa svim dionicama ruskih firmi.i onda ti zamrznu sredstva kao stranom drzavljaninu![]()
Da znam toto samo kad imas milione da siris investicije na vise mesta
znas kako je hauard hjuz rekao
kad zaradite prvi milion, drugi moze i posteno![]()
Pa i kod nas se plaća porez na kapitalnu dobit, 15% od zarade, na deviznu štednju.u Holandiji plaćaš porez na ušteđevinu...računaju da godišnje možeš da zaradiš 3% na to što imaš pa ti udare porez na to kao da i jesi prihodovao
tamo plaćaš na svu ušteđevinu bez obzira da li je oročena a računaju da imaš dobit koju ni približno ne možeš da imaš ako oročišPa i kod nas se plaća porez na kapitalnu dobit, 15% od zarade, na deviznu štednju.
Na dinarsku štednju nema poreza.
Bolje onda cuvati u slamaricitamo plaćaš na svu ušteđevinu bez obzira da li je oročena a računaju da imaš dobit koju ni približno ne možeš da imaš ako oročiš
to je već ozbiljan poreski prekršajBolje onda cuvati u slamarici![]()
Ako te rodbina ili komšije prijaveto je već ozbiljan poreski prekršaj![]()
ili ako imaš smartbed ili smartphone koji su dizajnirani da te drukaju...staviš u smart slamaricu a ona odma prijavi poreskoj da si stavio toliko i toliko para u njuAko te rodbina ili komšije prijave![]()