- Poruka
- 76.576
Не, него борба. До коначне слободе.Dakle, kapitulacija vjere... Elite versus Bog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, него борба. До коначне слободе.Dakle, kapitulacija vjere... Elite versus Bog...
I mene stalno ispravlja kad pišem pa napisah DušanDa bre,pa zaludeo me ovim greskama pa sam lupio Predrag i Dragan Lakovic
Da ,lepa pesma i performansI mene stalno ispravlja kad pišem pa napisah Dušan
Ali pesma me stvarno podsetila na Pozdravite moga tatu .I to onaj snimak kad peva sa Kolibrima,i vojnicima u plavim uniformama Davno je to bilo
Mojsije nije pravio kompromis sa faraonom...Не, него борба. До коначне слободе.
Постоје тренуци када треба поступати као Свети Пророк Мојсеј, али и тренуци као када треба бити мудар и паметан, ради очувања Народа и Државе, као Свети Деспот Стефан Лазаревић. Све је то део исте Вере и Етоса.Mojsije nije pravio kompromis sa faraonom...
Sv oci nisu pravili kompromis sa vlastima...
"- Smatram da je abortus pravo žene, a da li mi se sviđa ili ne, to je drugo pitanje. Svakako, to je pravo žene, majke da odlučuju. Mi imamo zakone koji to na svoj način regulišu i nismo planirali da bilo šta menjamo - jasan je bio predsednik." LinkПостоје тренуци када треба поступати као Свети Пророк Мојсеј, али и тренуци као када треба бити мудар и паметан, ради очувања Народа и Државе, као Свети Деспот Стефан Лазаревић. Све је то део исте Вере и Етоса.
Битно је да србски председник не одобрава абортус,нити промовише исти.
ni jednog covjeka nisam vidio da se smije .Naravno vidi se da je to jedna druga, zdravija dimenzija u odnosu na poremeceni ostatak sveta. Pogledajte ove ulice svi normalni, nigde zombija sa telefonom.
Evo keza, zapadna propaganda ti oprala mozakni jednog covjeka nisam vidio da se smije .
Jedan
Грешиш, наш Председник не подржава абортус, нити га промовише. Али, неке законе још увек не може да промени. Доћи ће време и за то, полако."- Smatram da je abortus pravo žene, a da li mi se sviđa ili ne, to je drugo pitanje. Svakako, to je pravo žene, majke da odlučuju. Mi imamo zakone koji to na svoj način regulišu i nismo planirali da bilo šta menjamo - jasan je bio predsednik." Link
Meni to više izgleda kao populizam - za sekularnu sam opciju, ali da se ne zamjerim ni tradicionalnima... pa govorim što paše jednima i drugima...