- Poruka
- 76.576
Не, него борба. До коначне слободе.Dakle, kapitulacija vjere... Elite versus Bog...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, него борба. До коначне слободе.Dakle, kapitulacija vjere... Elite versus Bog...
I mene stalno ispravlja kad pišem pa napisah DušanDa bre,pa zaludeo me ovim greskama pa sam lupio Predrag i Dragan Lakovic
Da ,lepa pesma i performansI mene stalno ispravlja kad pišem pa napisah Dušan
Ali pesma me stvarno podsetila na Pozdravite moga tatu .I to onaj snimak kad peva sa Kolibrima,i vojnicima u plavim uniformama Davno je to bilo
Mojsije nije pravio kompromis sa faraonom...Не, него борба. До коначне слободе.
Постоје тренуци када треба поступати као Свети Пророк Мојсеј, али и тренуци као када треба бити мудар и паметан, ради очувања Народа и Државе, као Свети Деспот Стефан Лазаревић. Све је то део исте Вере и Етоса.Mojsije nije pravio kompromis sa faraonom...
Sv oci nisu pravili kompromis sa vlastima...
"- Smatram da je abortus pravo žene, a da li mi se sviđa ili ne, to je drugo pitanje. Svakako, to je pravo žene, majke da odlučuju. Mi imamo zakone koji to na svoj način regulišu i nismo planirali da bilo šta menjamo - jasan je bio predsednik." LinkПостоје тренуци када треба поступати као Свети Пророк Мојсеј, али и тренуци као када треба бити мудар и паметан, ради очувања Народа и Државе, као Свети Деспот Стефан Лазаревић. Све је то део исте Вере и Етоса.
Битно је да србски председник не одобрава абортус,нити промовише исти.
ni jednog covjeka nisam vidio da se smije .Naravno vidi se da je to jedna druga, zdravija dimenzija u odnosu na poremeceni ostatak sveta. Pogledajte ove ulice svi normalni, nigde zombija sa telefonom.
Evo keza, zapadna propaganda ti oprala mozakni jednog covjeka nisam vidio da se smije .
JedanEvo keza, zapadna propaganda ti oprala mozak
Pogledajte prilog 1654103
Грешиш, наш Председник не подржава абортус, нити га промовише. Али, неке законе још увек не може да промени. Доћи ће време и за то, полако."- Smatram da je abortus pravo žene, a da li mi se sviđa ili ne, to je drugo pitanje. Svakako, to je pravo žene, majke da odlučuju. Mi imamo zakone koji to na svoj način regulišu i nismo planirali da bilo šta menjamo - jasan je bio predsednik." Link
Meni to više izgleda kao populizam - za sekularnu sam opciju, ali da se ne zamjerim ni tradicionalnima... pa govorim što paše jednima i drugima...