Sever protiv juga Hrvatske

Ride the lightning

Zainteresovan član
Poruka
237
Danas u Splitu kulminacija rivaliteta severa i juga Hrvatske.
Na navijačkim kanalima već se govori o najgoroj tuči u istoriji huliganizma.
BBB i Torcida iskoristili su hrvatski derbi da Split pretvore u klanicu, sa velikom, dogovorenom tučom i desecima tuča koje su preplavile Split, a u sve su uključeni brutalni borilački klubovi iz Splita i Zagreba.
HAOS!
Zanima me kako komšije gledaju na ovaj rivalitet? Jel bezbedno purgerima ići na Split?
Naime, ja sam veliki hrvatoljubac, ali ne bi hteo da najehbem u Splitu, kao stanovnik Zagreba (ponekad živim u ZG na momente, jer me posao iz Beograda odneo u Zagreb, pa sam često u Zagrebu na par tjedana, a jednom sam živeo tamo par meseci)

I još danas BBB poruka provokacije za Split, vezano za suze u povodu objave smrti Tita.
Što je opet politički kontekst, koji imamo i mi u Srbiji, sem što ovde kod nas to nije podela na sever i jug, nego na četnike i partizane

1746293092566.png

Inače, živeći u Zagrebu trenirao sam u njihovim MMA klubovima, gde sam upoznao dosta ovih momaka iz BBB-a.
Iako deluju opasno i imaju po 120 kila minimum, uglavnom su kul likovi, a neke sa slike koji su danas uhićeni znam lično.
Rekao sam mnogo puta da sam Srbin i nikad nisam imao problema.
Oslobodite BBB iz splitskih kazamata!
Oslobodite moje prijatelje!
Snimka zaslona 2025-05-03 171509.png

Inače, živeći u Zagrebu trenirao sam u njihovim MMA klubovima, gde sam upoznao dosta ovih momaka iz BBB-a.
Iako deluju opasno i imaju po 120 kila minimum, uglavnom su kul likovi, a neke sa slike koji su danas uhićeni znam lično.
Rekao sam mnogo puta da sam Srbin i nikad nisam imao problema.
Oslobodite BBB iz splitskih kazamata!
Oslobodite moje prijatelje!
Pogledajte prilog 1723118

Baciće ih u Loru.

Глупости! :lol:
Ово јутрос је само блага копија РУСКИХ навијачких Туча...
Спартак против Зенита и томе сл.
Torcida Split je danas bila pomognuta poljskim MMA borcima iz poljske grupe Torcida Gornik
Tako da je reč o internacionalnoj tuči, u kojoj su dve Torcide udruženo branile Split.
Rusi ne bi u Splitu izdržali dulje od dve sekunde.
BBB su ovde bili potpuno opkoljeni i nadjačani brojčano najmanje triput, i odbili su sve napade.
Split je pao!
BBB Ratnici podzemlja :heart:
Snimka zaslona 2025-05-03 174741.png

Back