- Poruka
- 132.230
..i vidis da je neko vezan dok ga drugi cuva vezanog..da li odlazis i zoves policiju ili sam pokusavas da ga spases?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih pre bilo cega isla live na nekoj mrezi sa prikazom lokacije ( dobijes momentalnu podrsku ljudi i neizbrisiv zapis kamerom na netu).Toga bi bili svesni i ovaj sto je vezan i ovaj sto ga cuva...i vidis da je neko vezan dok ga drugi cuva vezanog..da li odlazis i zoves policiju ili sam pokusavas da ga spases?
Sad kad to pišeš pre par meseci idem prema prodavnici i čujem iz a nekog grmlja i vidim mlataranje, psovanje, tuča.
Pogledam iza i vidim policajac nekog tipa psuje i ubija od batina.
Stojim i ne znam šta da kažem, onako imajući iskustva sa demonstracija rekoh da nije tako nešto... Kažem pa što ga tučete, on me i ne primećuje.
Savladao ga je, seo na njega i zove, kaže na tel: uspeo je kod suda da mi se otme i pobegne stigao sam ga i savladao. Dakle neki begunac, vrv iz zatvora ga sprovodio na saslušanje. Blizu je treći bg sud.

Češće pravi pauze kad igraš Resident Evil..i vidis da je neko vezan dok ga drugi cuva vezanog..da li odlazis i zoves policiju ili sam pokusavas da ga spases?
Zašto bih se uopšte šetala šumom?![]()
Gde ima to da se prijavim? Jesam slaba u ruke ali trpeću.

Dodji kod mene u zvezdarsku šumu a @tab503 će da nas spašavaGde ima to da se prijavim? Jesam slaba u ruke ali trpeću.![]()
Oo pa mi smo komsijeDodji kod mene u zvezdarsku šumu a @tab503 će da nas spašava
a sta ako nema signala?Ja bih pre bilo cega isla live na nekoj mrezi sa prikazom lokacije
jagode brala?Zašto bih se uopšte šetala šumom?![]()
Pa, što da ga čuva kad je.. vezan?..i vidis da je neko vezan dok ga drugi cuva vezanog..da li odlazis i zoves policiju ili sam pokusavas da ga spases?

Ako nema nema ni poziva policijia sta ako nema signala?
kad sam rekao da pozoves policiju nisam mislio da uzmes telefon i okrenes nego da odes sa tog mesta (napustis tu vezanu osobu) i fizicki odes u policiju ili najblizu civilizaciju da prijavis.Ako nema nema ni poziva policiji![]()
Ja bih pobjegla, bez svake sumnje.kad sam rekao da pozoves policiju nisam mislio da uzmes telefon i okrenes nego da odes sa tog mesta (napustis tu vezanu osobu) i fizicki odes u policiju ili najblizu civilizaciju da prijavis.
ti bi bas uprostila stvar.
obavijestila bih policiju tek kad budem na sigurnom.drugaru pokusali da obiju auto i da li smo mi ili neko drugi naisao ne znam ali uglavnom taj koji je pokusavao je pobega ali je u vratima ostala zaglavljena sipka kojom je provaljivao i mi krenemo da je otkacinjemo jer se bas zaglavila i neko je pozvao policiju da mi obijamo kolaJa sam gledala obijanje automobila, na parkingu. Lik koji je obijao nije ni skontao da sjedim u autu tačno preko puta. Nazvala sam policiju, dala lokaciju i snimila video koji nisam dala policiji (svakako su došli kad je ovaj odradio i otišao) dala sam video vlasniku automobila. Naravno da za vrijeme te pljačke nisam reagovala i pokušavala zaustaviti.

..i vidis da je neko vezan dok ga drugi cuva vezanog..da li odlazis i zoves policiju ili sam pokusavas da ga spases?
Tako je jedna zena iz sela preko Vukovara brala gljive pa isplivao Sinisa, vukodlak iz Vukovara.jagode brala?![]()
drugaru pokusali da obiju auto i da li smo mi ili neko drugi naisao ne znam ali uglavnom taj koji je pokusavao je pobega ali je u vratima ostala zaglavljena sipka kojom je provaljivao i mi krenemo da je otkacinjemo jer se bas zaglavila i neko je pozvao policiju da mi obijamo kola![]()