Setas se sumom...

..i vidis da je neko vezan dok ga drugi cuva vezanog..da li odlazis i zoves policiju ili sam pokusavas da ga spases?
Ja bih pre bilo cega isla live na nekoj mrezi sa prikazom lokacije ( dobijes momentalnu podrsku ljudi i neizbrisiv zapis kamerom na netu).Toga bi bili svesni i ovaj sto je vezan i ovaj sto ga cuva.
Opet...pitanje je zasto je neko vezan...u nekom procentu postoji verovatnoca da nije uvek onako kako izgleda.

Policiju bi vec neko prosledio..

Poslednja izmena:
Sad kad to pišeš pre par meseci idem prema prodavnici i čujem iz a nekog grmlja i vidim mlataranje, psovanje, tuča.

Pogledam iza i vidim policajac nekog tipa psuje i ubija od batina.
Stojim i ne znam šta da kažem, onako imajući iskustva sa demonstracija rekoh da nije tako nešto... Kažem pa što ga tučete, on me i ne primećuje.

Savladao ga je, seo na njega i zove, kaže na tel: uspeo je kod suda da mi se otme i pobegne stigao sam ga i savladao. Dakle neki begunac, vrv iz zatvora ga sprovodio na saslušanje. Blizu je treći bg sud.

Sad kad to pišeš pre par meseci idem prema prodavnici i čujem iz a nekog grmlja i vidim mlataranje, psovanje, tuča.

Pogledam iza i vidim policajac nekog tipa psuje i ubija od batina.
Stojim i ne znam šta da kažem, onako imajući iskustva sa demonstracija rekoh da nije tako nešto... Kažem pa što ga tučete, on me i ne primećuje.

Savladao ga je, seo na njega i zove, kaže na tel: uspeo je kod suda da mi se otme i pobegne stigao sam ga i savladao. Dakle neki begunac, vrv iz zatvora ga sprovodio na saslušanje. Blizu je treći bg sud.
Policajac-iz-grocke-izvestaj.jpg

Ja sam gledala obijanje automobila, na parkingu. Lik koji je obijao nije ni skontao da sjedim u autu tačno preko puta. Nazvala sam policiju, dala lokaciju i snimila video koji nisam dala policiji (svakako su došli kad je ovaj odradio i otišao) dala sam video vlasniku automobila. Naravno da za vrijeme te pljačke nisam reagovala i pokušavala zaustaviti.
drugaru pokusali da obiju auto i da li smo mi ili neko drugi naisao ne znam ali uglavnom taj koji je pokusavao je pobega ali je u vratima ostala zaglavljena sipka kojom je provaljivao i mi krenemo da je otkacinjemo jer se bas zaglavila i neko je pozvao policiju da mi obijamo kola :rotf:

..i vidis da je neko vezan dok ga drugi cuva vezanog..da li odlazis i zoves policiju ili sam pokusavas da ga spases?

Dakle, obe osobe random, nemaš pojma ko su ni o čemu se radi?

Zanimljivo pitanje. Imam ja drugo - ako bi neko u toj situaciji pokušao sam da spasi tog vezanog, da li bi pozvao Lazu, ili bi pokušao sam da mu odrediš dijagnozu i hospitalizuješ?

Back