LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da znate javilo mi se jos 4 bezdusna skotajao boze mileva al si ti osetljiva zena
mene boli stomak vec izvesno vreme,ne mogu da odredim koji (digestivni ili ginekoloski deo) i jadnu mene niko nije odveo na snimanje
kladim se da te boli doopea ne da si tuzna
a film nisam odgledala cim sam videla pateticni naslov i one rasirene noge,izvinjavam se,ne znam da l sam ja bezdusni skot al uopste se ne lozim na ovu vrstu marketinga
neka mi se jave na pp osobe slicne meni![]()

samo da znate javilo mi se jos 4 bezdusna skota![]()

samo da znate javilo mi se jos 4 bezdusna skota![]()
koliko bezdusnih skotova ima...vis' ti to, ni ne znas sa kim delis virtuelni prostor
.... a skotovi se mnoze u potaji 

obozavam teme o abortusu
samo cekam nekog ko ce se u prilog zabrane abortusa (normalno, nazivajuci ga ubistvom) pozvati na Boga

da opletu po zenamaeeeeeeeee kuda ide ovaj svet ....koliko bezdusnih skotova ima...vis' ti to, ni ne znas sa kim delis virtuelni prostor
.... a skotovi se mnoze u potaji
![]()

eno bezdusnih skotova dole u LEGALIZACIJI UBISTVA....![]()
obozavam teme o abortusu
samo cekam nekog ko ce se u prilog zabrane abortusa (normalno, nazivajuci ga ubistvom) pozvati na Boga
Kasni Bog, al' stićiće, ne brini ništa![]()

i setaju slobodno
i mozda cak abortiraju![]()

A i usudjuju se da im sex padne na pamet.......![]()

Morate priznati da se sjajno zabavljamo?![]()
E, ebem se ko štuka, pa šta?!![]()
Pa nista( i ja isto.....
)

pa ako je tebi sjajna zabava pljuvanje po tuđoj nesreći - super
Eto vidiš... to se propagira kao extra-ultra-super stvar... koju svi treba što pre da probamo...po mogućstvu ubijene od alkohola, sa nepoznatim tipom... misim zanimljivije je... a i nećemo valjda zatrudneti... neće nas...
![]()

Ne....... treba da nas spale na lomaci zbog greha.......
U apstinenciji nije resenje.
A ko propagira da to radimo ubijene od alkohola, sa nepoznatim tipom....? Jel to tvoje vidjenje sexa?
Cak ni moja cerka od 12 godina ne misli tako![]()

Eto vidiš... to se propagira kao extra-ultra-super stvar... koju svi treba što pre da probamo...po mogućstvu ubijene od alkohola, sa nepoznatim tipom... misim zanimljivije je... a i nećemo valjda zatrudneti... neće nas...
![]()